2 noi formate publictare sosesc pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media din lume, cu peste un miliard de utilizatori activi lunar. Iar pentru profesionistii din domeniul digital, este o platforma indispensabila pentru a ajunge la publicul lor tinta si pentru a-si promova produsele sau serviciile. De aceea, orice noua actualizare sau adaugare de functii pe Instagram poate avea un impact semnificativ asupra strategiilor de marketing ale companiilor. In acest articol, va vom prezenta cele mai recente caracteristici publicitare ale Instagram, si anume Reminder Ads si Promoted Results. Aceste doua noi formate de anunturi ofera brandurilor noi oportunitati de a ajunge la publicul lor intr-un mod mai bine directionat si mai eficient.

Instagram a anuntat lansarea a doua noi formate de anunturi pentru a ajuta companiile sa fie descoperite si sa stabileasca legaturi semnificative cu utilizatorii de pe platforma. Cele doua noi formate sunt anunturile de tip Reminder Ads si anunturile Promoted Results
Anunturile de reamintire le permit agentilor de publicitate sa anunte, sa reaminteasca si sa notifice mai bine utilizatorii cu privire la evenimente sau lansari viitoare de care ar putea fi interesati.

Vezi si:  Meta lanseaza un nou program de monetizare pentru Reels

Instagram a testat aceasta functie cu marci precum Starz, pentru a permite companiilor sa creeze anticipare si consideratie pentru momentele viitoare. Functia va fi disponibila in curand pentru toti agentii de publicitate din News Feed.

Utilizatorii Instagram vor putea, de asemenea, sa se inscrie pentru memento-uri si sa primeasca trei notificari de la Instagram cu o zi inainte, cu 15 minute inainte si in momentul evenimentului.

Cea de-a doua noua functie anuntata este in rezultatele cautarii (nu in feed-ul Instagram Explorer). Acest lucru inseamna ca Instagram testeaza, de asemenea, implementarea anunturilor in rezultatele cautarii pentru a ajunge la utilizatorii care cauta in mod activ intreprinderi, produse si continut.

Aceste anunturi vor aparea in fluxul de rezultate pe care utilizatorii il pot parcurge atunci cand fac click pe o postare din rezultatele cautarii. Instagram intentioneaza sa lanseze aceasta functie la nivel global in lunile urmatoare.

Sursa: https://www.leptidigital.fr/reseaux-sociaux/nouveaux-formats-publicitaires-instagram-reminder-ads-promoted-results-37955/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *