3 decorațiuni rezistente la apă pe care le poți pune în baie

kzl705eqbX1sma0(1)

Baia este considerată în prezent un sanctuar al relaxării. Acest lucru este posibil datorită modalităților multiple de amenajare, care le oferă tuturor posibilitatea de a include în decor elemente care să transforme spațiul, dintr-unul lipsit de farmec, în unul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Însă, pentru a decora baia într-un mod armonios, este nevoie de obiecte de mobilier de înaltă calitate, de sanitare cu finisaje moderne, cât și de decorațiuni rezistente la apă, care să îmbunătățească aspectul, scoțându-l din limitele banalului.

Ce decorațiuni poți să pui în baie?

Băile moderne, nu au nevoie de foarte multe decorațiuni. Drept urmare, când reamenajezi acest loc din casă asigură-te că alegi elemente puține, dar care să ofere băii o nouă identitate.

Astfel, te poți rezuma la doar 3 decorațiuni, care să se păstreze în timp chiar dacă există umiditate:

  • Tapet baie rezistent la apă

În prezent, varietatea de materiale din care se fabrică tapetul permite utilizarea lui chiar și în baie. Există o mulțime de modele de tapet baie rezistent la apă din care poți alege și cu ajutorul căruia să oferi băii un nou aspect. Poți opta pentru un model abstract, dacă stilul băii permite acest lucru, sau poți merge pe modele inspirate din natură, care reușesc de altfel să aducă în baie un aer proaspăt și o energie pozitivă.

Vezi si:  Tigla metalica, o solutie excelenta pentru acoperisuri

kzl705eqbX1sma0(1)

Poți alege să aplici tapet pe un singur perete sau chiar un tapet tavan. În ciuda aparențelor, acesta va arată foarte bine în baie, va îmbunătăți aspectul și mai mult decât atât, va proteja tavanul.

  • Plante decorative naturale

Plantele au început să aibă un rol destul de important în amenajările interioare. Reîmprospătează casa și ajută la îmbunătățirea calității aerului. Chiar dacă mare parte din cei care au plante în casă le amplasează în sufragerie, pe hol sau în dormitor, o tendință a amenajărilor este de a include plantele și în decorul băilor.

În acest fel, baia poate căpăta o noua atmosferă, mai primitoare și mai aproape de natură, care să faciliteze relaxarea și să contribuie la generarea unei stări de liniște și calm.

aij90424txnyb7j(1)

  • Lumânări parfumate

Lumânările parfumate ar trebui să fie parte din decorul oricărei băi. Fiindcă sunt disponibile în atât de multe forme, stiluri și arome, ar fi imposibil să spună cineva că nu a găsit setul de lumânări potrivit pentru baia sa.

Vezi si:  Investițiile în imobiliare, în scădere. Ce anunță experții

Prin urmare, când vrei să adaugi în baie decorațiuni care să reziste, poți include întotdeauna un set de lumânări. Arată bine în decor și, de asemenea, pot fi aprinse în timpul sesiunilor lungi de baie, pentru a emana un miros plăcut și pentru a accentua sentimentul de confort. Iar atunci când vrei să faci o schimbare, nu trebuie să cheltuiești foarte mult, fiindcă sunt foarte accesibile.

5vikmh0frnpcn3X(1)

Ce recomandă designerii de interior?

Designerii de interior recomandă utilizarea unui număr minim de decorațiuni în baie. Este important ca spațiul să fie aerisit pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai plăcută. Așa cum știm, baia nu mai este de mult timp un spațiu desinat strict nevoilor fiziologice, ci este mai mult de atât. Poate fi locul ideal pentru relaxarea după o zi lungă și poate fi amenajată astfel încât să reprezinte propriul SPA, în propria casă.

Drept urmare, este suficient să alegi pentru baie doar câteva elemente decorative, care să nu încarce vizual baia, dar care să fie de impact. Un tapet baie rezistent la apă poate fi suficient pentru o baie de dimensiuni reduse, iar dacă spațiul este mai mare, se poate opta și pentru alte elemente, precum plante decorative, lumânări parfumate ori alte decorațiuni care îți plac și se potrivesc cu restul obiectelor din baie.

Vezi si:  Ianuarie 2020, mai multe imobile vandute decat in aceeasi luna a anului trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *