5 accesorii care să nu-i lipsească niciunei femei

screenshot2021-12-31at14.11.47(1)

screenshot2021-12-31at14.11.47(1)Știm de la bun început că nicio femeie nu are niciodată destule haine sau destule accesorii, însă noi vrem să te ajutăm să iei decizii mai înțelepte din acest punct de vedere și să alegi cinci produse de calitate pe care să le porți ani la rândul, pentru că acestea sunt evergreen și nu trebuie să îți faci probleme că ies din trend și poți să le porți doar câteva luni.

Ted Baker îți pune la îndemână accesorii pe care să le cumperi și să te bucuri de ele mult timp, având în același timp grijă și de finanțele tale prin îndemnul de a face achiziții de lungă durată.

5 accesorii Ted Baker pe care să le ai

Ideal ar fi să ai câte un produs din fiecare, pentru că astfel vei ajunge să prinzi drag de el și să te bucuri de utilitatea sa. Întotdeauna merită să faci investiții pe termen lung și în calitate versus cantitate.

Vezi si:  Ce facem cu molozul dupa constructii?

1. Pălărie de lână

Știai că lâna reglează atât de bine temperatura încât poți să o porți și iarna și vara? De aceea o pălărie de lână este cu atât mai bine venită cu cât poți să o porți mai mult timp.

Asorteaz-o la ținute smart-casual și elegante deopotrivă și dă-le acel extra touch pe care puțină lume este dispusă să îl adopte. Micile detalii atașate pălăriilor sunt cele care le dau unicitate.

2. Rucsac

În ultimii ani rucsacii au devenit preferații doamnelor pentru că sunt ușor de purtat și încăpători. Dacă au și mai multe compartimente, cu atât mai bine, pentru că fiecare lucru care ne este indispensabil zi de zi – balsam de buze, mască, dezinfectant, chei, portofel – are locul său bine stabilit și nu mai trebuie căutat la nesfârșit.

3. Geantă din piele

Niciodată nu va putea fi contestată eleganța genților din piele care se potrivesc atâtor ocazii: de la mers la birou la zile de naștere sau cine cu firma.

Vezi si:  Mici sfaturi pentru siguranța la cazinourile online

Faptul că este creată din piele și cu o mare atenție la detalii o face să fie mereu în trend și investiția, chiar dacă ți se poate părea mai mare inițial, o vei simți în ani. În loc să îți cumperi în fiecare sezon câte una care se deteriorează ușor, mai bine iei una de calitate care știi că va rezista în ani.

4. Geantă plic

De obicei la evenimentele la care dress code-ul este unul black tie nu vei purta niciodată rucsac sau geantă mare, ci te vei orienta spre gențile plic asortate restului accesoriilor.

Acestea îți permit să iei cu tine strictul necesar: telefon, chei, dezinfectant, mască, lip gloss și un portofel mic. La asemenea petreceri nici că ai nevoie de ceva mai mult la tine să te îngreuneze.

5. Borsetă

Borsetele au fost redescoperite odată cu apariția marilor festivaluri la care nu ai voie să intri cu genți voluminoase, așa că aceasta este cea mai la îndemână pentru a avea aproape și în siguranță lucrurile care contează pentru tine.

Vezi si:  Zeolit Spectrum: ce este, care sunt avantajele pe care ti le ofera si cum este recomandat sa il administrezi?

Mai apoi au început să fie purtate și la plimbare sau cumpărături, pentru a nu te încărca prea tare cu o geantă sau un rucsac în plus. Cele de piele sunt cea mai bună investiție, deoarece le poți asorta la mai multe ținute în funcție de ocazie și își vor face treaba la fel de bine de fiecare dată.

Alege să investești în calitate și îți vei mulțumi pe termen lung! Nu cântări prețurile atunci când faci investiții de care știi că te vei bucura mulți ani de acum înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *