5 motive pentru care CFMoto 650NK este  motocicleta ideală pentru oraș

image001

image001Pasionații de motociclism care doresc să facă trecerea la un streetbike din clasa midsize și să beneficieze în același timp de un raport excelent preț versus calitate, nu vor găsi pe piață un model mai bine dotat și atractiv ca design decât CFMoto 650NK. Bazată pe aceeași platformă modernă ca modelul sport touring 650MT, această motocicletă de stradă se distinge printr-un look ce pare desprins din categorii superioare de preț. Vă invităm ath-moto.bg să descoperiți cele mai noi motociclete CFMoto, alături de echipamente de protecție moto complete, provenind de la producători de prestigiu în domeniu.

Există mai multe motive pentru care merită să aduceți în garajul propriu o motocicletă CFMoto 650NK. Iată doar câteva dintre ele:

  1. Motorizare performantă, puternică

Motorizarea de 649.3 cc, în 2 cilindri în linie, în 4 timpi, 8 valve, DOHC este capabilă să genereze un maximum de putere de 60 CP (45 kw / 8750 rpm) și menține, totodată, un grad ridicat de eficiență prin intermediul echipării cu sistemul electronic de alimentare cu combustibil marca Bosch. Motorul vine urcat pe un cadru din oțel construit special pentru a păstra vibrațiile la un nivel minim, în timp ce senzația de confort și manevrabilitatea crescută a motocicletei de față sunt potențate datorită sistemului excelent de suspensii cu furcă retractabilă pe față și de tip consolă pe spate. Motorul este cuplat la o cutie cu 6 viteze modernă.

  1. Partenerul ideal pentru oraș, dar și pentru drumuri mai lungi
Vezi si:  Renault se dedică economiei circulare

CFMoto 650NK este o motocicletă potrivită atât pentru deplasarea de zi cu zi pe străzile aglomerate urbane, cât și în afara orașului. Rulând cu viteză de autostradă, veți rămâne plăcut surprinși de sentimentul de libertate, confortul și manevrabilitatea acestui model din categoria 650 cc.

  1. Un look atractiv cu valențe sportive

Influența motocicletelor KTM se reflectă și asupra lui CFMoto 650NK. Stilul acestui model CFMoto a fost gândit de Kiska Design, cei care s-au ocupat de imaginea gamelor KTM în ultimii douăzeci de ani. Aspectul agresiv cu motorul la vedere, farurile cu LED și personalitatea sportivă a lui 650NK atrag atenția de la prima vedere.  Modelul este disponibil cu două variante de culoare, pe alb și albastru (Nebula White, Athens Blue).

  1. Confort la pilotare

CFMoto 650NK este echipat standard cu o șa adâncită excelent proiectată pentru a oferi suport lombar și confort pentru pilot. Șaua are o înălțime de 780 mm.

  1. Componente de ultimă oră

Această motocicletă Sport Street din familia CFMoto vine dotată cu suspensie față de tip retractabil (furcă telescopică KYB) și suspensie spate de tip consolă, la care se adaugă frânele pe discuri puternice (frână față – două discuri semi-flotante, J.Juan etrier cu două pistoane și frână spate pe disc, etrier cu un singur piston) și cu sistemul ABS (canal dual, Continental AG). Pachetul este completat de jantele din aluminiu și anvelopele marca Pirelli.

Vezi si:  Sportiva, urbana si electrica - noua masina Nissan

image002

Nu în ultimul rând, CFMoto 650NK este conformă normelor Euro 5. Suma de atribute tehnice și estetice conferă acestei motociclete o identitate imediat recognoscibilă și promite că veți avea mereu parte de o pilotare distractivă atunci când vă aventurați în jungla urbană sau faceți o plimbare în afara orașului. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice informații legate de modelul 650NK sau alte motociclete din lineup-ul CFMoto, precum și cu o gamă diversificată de echipamente moto – căști de protecție, mănuși, veste, jachete etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *