Aceasta masina electrica costa doar 1800 de euro

Pe Alibaba este posibil sa iti oferi o masina electrica la un pret de sub 2000 de euro.

In mintea numerosilor conducatori auto, ideea de a rula la bordul unei masini electrice este din ce in ce mai prezenta. Cu toate acestea, la ora actuala, pentru a rula la bordul unei masini electrice este nevoie de un buget serios, fara sa mai punem la socoteala interogarile dureroase cu privire la autonomie si reincarcare. Regal Raptor Motors a decis sa creeze o masina electrica care ar trebui sa seduca un numar mare de conducatori auto.

electricKar K5, masina electrica sub 2000 de euro

In timp ce Dacia si-a dezvaluit recent noul model Spring, cu un pret de peste 16 000 euro (fara optiuni suplimentare), chinezii incep sa dea lovitura in industria masinilor electrice cu noua electricKar K5. Acest nou model este disponibil pe platforma Alibaba la un pret de 1800 de euro.

Evident, la acest pret, nu trebuie sa ne asteptam la un confort demn de o veritabila masina electrica de lux insa la un quad ciclu 100% electric, cu o habitabilitate destul de rudimentara care nu poate gazdui decat doi ocupanti. Bolidul afiseaza o greutate totala de 255 de kilograme si dimensiuni de 2,2 metri lungime si 1,09 metri latime.

Vezi si:  Dot Anvelope - Ce inseamna?

Totul este animat de un motor electric de 800W care permite expedierea masinii electricKar K5 la o viteza maxima de 40km/h. In privinta autonomiei, bateria de 72 W permite rularea pe o distanta de aproximativ 65 de kilometri. In ceea ce priveste design-ul, aceasta masina eelctrica chinezeasca pare inspirata de la Renault Twizy dar si de la modelele mai vechi lansate pe piata de Citroen.

De mentionat este faptul ca si Citroen propune o masina electrica de mai mici dimensiuni, mai atipica, odata cu AMI. O masina electrica cu un look total surprinzator.

Ce parere ai despre aceasta masina mai atipica? Iti place?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *