Afla care sunt cele mai populare 3 tipuri de seminee in 2022

Semineele si-au pastrat gradul ridicat de popularitate din trecut si pana in zilele noastre, dintr-un simplu motiv: imbina perfect rolul estetic cu cel functional. Cei care opteaza pentru un semineu, se pot bucura de amenajari deosebite, dar si de confortul termic pe care si-l doresc, existand multiple optiuni, tipologii si modele.

Afla care sunt cele mai populare 3 tipuri de seminee aflate la mare cautare chiar si in acest an.

 

  1. Clasicele seminee pe lemne au ramas in topul cautarilor

Semineul pe baza de lemne are un farmec cu totul si cu totul aparte, greu de egalat de alte sisteme de incalzire. Acesta este cu atat mai cautat in acest an, ca sursa alternativa de caldura, in scopul diminuarii costurilor de incalzire. Un semineu de calitate poate sa reduca facturile chiar si cu 50%, avand o autonomie mare si un randament excelent. Asadar, cumparatorii isi indreapta atentia spre focarele din fonta si otel, placate la interior cu termota sau samota, perfect etanse. Acestea dezvolta fenomenele de postcombustie si ardere curata, ceea ce asigura o autonomie de cca 8 – 10 ore si un maxim de doar 3-4 alimentari pe zi.

Vezi si:  Caruciorul 3 in 1 te invata cum sa explorezi lumea in siguranta, alaturi de cel mic

 

  1. Semineele electrice care imita perfect flacarile naturale

Odata cu aparitia pe piata din Romania a modelelor de provenienta olandeza, interesul romanilor pentru gama de seminee electrice a crescut in mod semnificativ. Spre deosebite de semineele fabricate in tarile asiatice, noile sisteme de incalzire imita perfect flacarile, bustenii, cenusa, si alte elemente realiste. Atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere auditiv, creeaza atmosfera de relaxare pe care orice semineu pe baza de lemn o poate oferi. Astfel, si locuitorii de la apartamente se pot bucura de farmecul unui semineu, chiar daca spatiul unde locuiesc nu le permite sa instaleze un cos de fum. Merita pe deplin!

 

  1. Semineele cu bioetanol, o solutie pentru diminuarea poluarii

Ultra-moderne, semineele cu bioetanol sunt din ce in ce mai utilizate in casele romanilor. Acestea folosesc un tip de combustibil ecologic, ce are un impact redus asupra mediului. Prin ardere, bioetanolul se descompune in apa si dioxid de carbon, cel din urma fiind absorbit de catre plante. Aceasta sursa de energe regenerabila este produsa doar prin fermentarea amidonului si a zaharului, adica din trestia de zahar, cartofi sau cereale (in anumite cazuri si din lapte, banane, orez, struguri sau curmale, in functie de tara de provenienta). Un astfel de semineu este dotat cu tehnologie avansata si senzori ultra-moderni.

Vezi si:  BRCC vă invită să vă alăturaţi evenimentului “Christmas Drinks 2023”

 

Tu esti interesat de gama de seminee pe gaz? La Seminee-Expert.ro gasesti toate tipurile de seminee

Seminee pe gaz, seminee pe lemne, seminee electrice, seminee pe baza de bioetanol: nu conteaza. Pe toate le gasesti in oferta celor de la Seminee-Expert.ro, fara exceptie! Nu exista model de semineu pe care sa il cauti si Seminee-Expert.ro sa nu il comercializeze.

Cu o singura mentiune: sa fie calitativ, eficient si economic. Acest magazin comercializeaza o gama premium de seminee, de ultima generatie, adecvata la nevoile consumatorilor. Echipa de experti te poate ajuta sa iti calculezi randamentul termic necesar pentru a-ti incalzi locuinta, si vine in intampinarea ta cu solutii de noua generatie in domeniul sistemelor de incalzire. In plus, iti ofera garantie extinsa (de exemplu 5 – 10 ani la gama de seminee pe lemne). Merita!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *