Ai ales bateria de dus potrivita? Iata de ce ar trebui sa tii cont

Fie ca vorbim despre o baterie de dus sau de una de la chiuveta, acestea se pot uza in timp si se pot defecta, lucru ce este, de altfel, normal pentru un obiect de uz casnic.

La fel ca si in alte situatii, utilizarea indelungata a unui obiect poate duce la defectiuni mai mici sau mai mari, astfel incat, atunci cand o baterie de dus se strica, trebuie schimbata imediat, inlocuita fiind de una noua si de calitate. Exista si situatii in care nu e necesara inlocuirea totala a bateriei, dar daca aceasta este veche, ar fi cea mai buna solutie.

Cum ne dam seama ca bateria s-a defectat?

De cele mai multe ori, primul semn care ne da de inteles ca exista o problema este faptul ca “scapa” apa. Acest lucru se poate intampla in timp, de la depunerea ruginei, in caz ca bateria nu este ingrijita corespunzator. Atunci cand observam scurgeri de apa, este evident ca garnitura a slabit, iar inlocuirea ei nu este neaparat un proces greu de realizat, insa pot exista si alte tipuri de probleme care sa necesite schimbarea toatala a acesteia.

Vezi si:  5 accesorii care să nu-i lipsească niciunei femei

Daca vorbim de baterii mai vechi, acestea au, cel mai adesea, garnituri de cauciuc, modele mai noi avand garnituri de silicon. Totul porneste de la tipul bateriei detinute, insa, daca avem modele vechi, nu ar strica sa trecem la garnituri de silicon deoarece sunt mult mai rezistente in timp.

Daca totusi este vorba despre o defectiune care necesita schimbarea intregii baterii, ar fi cazul sa alegi una cu adevarat buna.

O baterie de dus are, bineinteles, si rol estetic pe langa cel principal, de functionalitate.

Cum alegi cea mai buna baterie de dus?

Bateriile sunt foarte importante, indiferent ca sunt de bucatarie sau de baie si cada. Cu cat sunt de o calitate mai indoielnica, cu atat vor ceda mai repede. In primul rand, alegand o baterie care sa reziste in timp dar sa fie si practica precum si adaptata nevoilor tale, poti economisi sume mari de bani. Trebuie sa alegi baterii confectionate din materiale rezistete si de calitate.

Vezi si:  Cum iti muti corect sediul firmei daca ai ales o noua locatie din Bucuresti?

Este important sa stabilesti ce model de baterie doresti pentru dusul tau. Aici trebuie sa iei in calcul atat utilitatea acesteaia cat si aspectul ei.

Daca ne gandim la comenzi, atunci avem de ales dintre doua tipuri de baterii de dus: cu dubla comanda sau cu monocomanda.

In functie de complexitate, poti opta pentru baterii de dus simple sau pentru un set de dus cu baterie.

In ceea ce priveste functiile bateriei de dus, putem opta pentru una din cele doua tipuri de functii existente – bateri de dus cu termostat, care te ajuta sa ajustezi temperatura apei, sau baterii cu senzor, acestea fiind cel mai adesea folosite in spatiile publice, datorita temporizatorului care are ca principal avantaj economisirea apei. Unele baterii au setari in acest sens din fabrica, la altele poti sa setezi asta exact cum iti doresti.

Indicat ar fi sa tii cont si de garantia oferita de producator, cu atat mai mult cu cat pretul pe care il platesti este unul ridicat.

Vezi si:  Digitalizare de 150 de milioane de euro

Petru a achizitiona o baterie de dus perfecta pentru tine, acceseaza cu incredere site-ul bateriilux.ro. Aici vei gasi cele mai bune produse la cele mai accesibile preturi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *