Ai întrebări despre medicina de familie din Bragadiru? Află cum sa iti alegi medicul de familie, fara sa dai gres

Procesul de inscriere la medicul de familie e unul relativ simplu, odata ce vei beneficia de acceptul cadrului medical de specialitate. Majoritatea dintre noi ne alegem medicul de familie in functie de recomandarile celor din jurul nostru, dar nu intotdeauna este cea mai buna optiune.

Daca esti interesat de medicina de familie Bragadiru, dar nu stii in functie de ce criterii sa faci alegerea, urmeaza acest ghid conceput special pentru tine. Acesta iti va oferi toate raspunsurile pe care le cauti si te va ajuta sa iei o decizie inspirata, care sa raspunda la toate nevoile tale si ale familiei tale, pe termen cat mai lung. Informeaza-te rapid!

 

Locatia si programul cabinetului medical: asigura-te ca va puteti sincroniza

Principalele doua elemente de care trebuie sa tii cont sunt locatia si programul de la cabinetul medical. Degeaba poti dispune de expertiza unui medic foarte recomandat, daca niciodata nu reusesti sa ajungi la el, din cauza lipsei de sincronizare. Daca iti muti locatia de resedinta, e indicat sa cauti un alt cabinet in proximitatea locuintei tale sau a jobului pe care il desfasori. Procesul efectiv de mutare de la un medic la altul se bazeaza doar pe o cerere si pe cardul national de asigurari sociale de sanatate. Persoanele care isi doresc sa isi schimbe medicul de familie, trebuie sa adreseze o cerere de transfer la cabinetul unde doresc sa se inscrie. Acea cerere trebuie sa contina si numele medicului de la care pleaca. Pacientii vor avea nevoie si de cardul national de asigurari sociale de sanatate, pentru a face dovada asigurarii. Simplu!

 

Confortul si intimitatea: alege o clinica privata ce colaboreaza cu CAS

Confortul este un element esential in domeniul medical, pe care orice pacient trebuie sa si-l doreasca. Realitatea ne arata, cat se poate de clar, ca in mediul privat sunt conditii mai bune decat in unitatile medicale de stat. In acelasi timp, pe diverse sectii si specialitati, medicii colaboreaza cu CAS, iar tu poti beneficia de serviciile medicale gratuite. Poti opta si pentru medicina de familie in acelasi mod, avand acces la specialistii din cadrul aceleasi unitati medicale, pe baza de bilet de trimitere. Vei economisi timp!

 

Activitatile de suport ale medicului de familie: tine cont de atributiile sale

Medicul de familie desfasora activitati de suport in ingrijirea pacientilor, avand ca sarcini principale: acordarea de bilete de trimitere, acordarea certificatului de concediu medical, acordarea de prescriptii medicale, de scutiri medicale si de documente medicale utile in diverse contexte sau vaccinarea. Bineinteles, prin expertiza sa poate pune diagnostice care nu necesita consultul medicului de specialitate, expertiza cu o bogata importanta si acordarea biletelor de trimitere pe diverse sectii. Nu trebuie sa te simti stanjenit sa apelezi la medicul de familie, intrucat veniturile sale depin de punctuajul anual calculat de CNAS, in functie de numarul de pacienti, de varsta si de starea lor de sanatate, in procent de 80%. Mai mult decat atat, medicul de familie este obligat sa mearga acasa la pacient, in situatiile in care este nevoie.

 

Onixoptim.ro: locul unde ai acces la servicii variate, inclusiv dermato Bragadiru

Medicina de familie, ginecologie, cardiologie, logopedie, kinetoterapie si chiar dermato Bragadiru – sunt doar cateva dintre specialitatile pe care le poti accesa in clinica Onixoptim.ro. Toate beneficiile sunt de partea ta: medicii sunt foarte bine pregatiti, iar clinica se inscrie in randul celor de top din Romania.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *