Apple recruteaza de la Lamborghini pentru a-si dezvolta proiectul revolutionar, Apple Car

Recrutarea unui fost director Lamborghini tocmai a fost efectuata de Apple conform informatiilor oferite de Mark Gurman.

Despre ce este vorba?

In ultimul sau raport, jurnalistul Bloomberg Mark Gurman ne da asigurari ca celebra marca cu mar tocmai a bifat recrutarea unui fost director Lamborghini. Acesta din urma ar trebui sa lucreze pentru compania din Cupertino la ultra secreta Apple Car. Masina electrica Apple Car este un zvon de mai multa vreme deja insa, pana in prezent, nimic nu s-a concretizat.

Luigi Taraborrelli, un fost director Lamborghini, a fost angajat de Apple. Acesta a lucrat aproximativ 20 de ani pentru luxosul constructor italian si urmeaza, drept urmare, sa traverseze Atlanticul. De pe profilul de LinkedIn al acestuia a fost o perioada buna directorul Lamborghini.

In urmatoarele saptamani acesta va sosi la Cupertino, daca acest lucru nu s-a intamplat deja. Vice-presedintele Apple a lucrat la Apple Watch inainte ca Tim Cook sa il aleaga pentru proiectul Apple Car in iulie anul trecut.

Vezi si:  Aer de munte, în București

Conform informatiilor, Apple ar putea sa inceapa productia Apple Car insa calendarul este inca incert. Apple nu este obisnuit sa lucreze la astfel de proiecte si nu dispune de infrastructura necesara pentu a asigura productia unei astfel de masini, mai ales la scara larga.

Pentru a putea lansa acest proiect, Apple a inceput discutiile cu constructorul coreean Hyundai. Insa, acesta din urma a ales sa se retraga in cele din urma, a declarat ca nu isi doreste sa devina colaborator al Apple ci partener, lucru pe care Apple nu si-l doreste. Mai multe zvonuri dau asigurari ca Apple este in negocieri cu cei mai mari constructori de masini din lume.

Pentru moment, este prea devreme sa ne pronuntam cu privire la designul pe care il va adopta Apple Car insa, sosirea lui Taraborrelli ar putea schimba radical proiectul.

Sursa: https://www.presse-citron.net/apple-recrute-chez-lamborghini-pour-developper-son-apple-car/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *