ATV-urile Can-Am Bombardier – putere și adrenalină

image001

image001Vrei să intri în lumea off-road și să te bucuri de o doză de adrenalină și de câteva momente de distracție? Urcă pe ATV și scapă de agitația urbană! Indiferent că ești în nou în ceea ce privește această activitate sau că ești un iubitor de plimbări off-road. Pe piață există o gamă largă de ATV-uri, astfel că vei găsi cu siguranță un ATV 4×4 de vanzare pe gustul tău. Pentru a-ți ușura munca, ne-am gândit să-ți prezentăm trei ATV-uri de la producătorul Bombardier, un ATV pentru începători, unul pentru cu experiență și unul pentru iubitorii de putere:

Can-Am Outlander 450 T ’21

Gama de ATV-uri Bombardier din anul 2021 are ca și cel mai accesibil model ATV-ul Can-Am Outlander 450 T ’21, un ATV entry level, ce deține un motor Rotax 450 monocilindric. Capacitatea sa este de 427 cmc, acest motor dezvoltând 38 de cai putere și fiind cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L cu frână motor standard.

Acest ATV este capabil să parcurgă drumuri dificile și să ofere o experiență off-road de neuitat. În plus, datorită suspensiei față cu braț dublu tip A și suspensiei spate TTI, modelul de față va putea face față la diferite obstacole, în timp ce pilotul va avea parte de confortul așteptat.

Vezi si:  Aer de munte, în București

Acest model poate fi utilizat atât în plimbările off-road, cât și ca și ajutor în munca de teren, având o capacitate de remorcare de 590 kg, troliu și portbagaje față – spate de 54.4 kg , respectiv 109 kg. Culoarea în care acest model se regăsește este roșu.

Can-Am Renegade DPS 650 T ’21

ATV-ul Can-Am Renegade DPS 650 T ’21 este un model mai puternic, în comparație cu cel anterior, fiind potrivit pentru persoanele care iubesc aventura și care au experiență în off-road. Acest ATV are 59 de cai putere, datorită motorului Rotax 650 V-Twin, care este cuplat la o cutie de viteze automată la fel ca cea a modelului anterior.

Mecanica acestui ATV a fost gândită special pentru iubitorii de adrenalină, acest model având suspensie cu braț dublu tip A în față și tip TTI independentă în spate. În ceea ce privește sistemul de frânare, acesta este pe discuri ventilate, 2 discuri în față și un disc în spate, cu etriere cu 2 pistoane.

Vezi si:  Criza semiconductorilor va lua sfârșit în 2023, spune șeful Daimler

În plus, ATV-ul Can-Am Renegade DPS 650 T ’21 are sistem de iluminare cu patru faruri, sistem antifurt D.E.S.S. și bară de protecție față. Acest model are un design atractiv și se regăsește în schema de culoare negru cu crem.

Can-Am Outlander MAX XT-P 650 T ’21

Un alt model din gama de ATV-uri Bombardier apărută în anul 2021 este Can-Am Outlander MAX XT-P 650 T ’21, un ATV puternic, midsize, care poate fi utilizat atât în scop recreațional, cât și în scop utilitar. Acesta este perfect pentru parcurgerea unor terenuri greu accesibile cu alte tipuri de vehicule, datorită motorizării, mecanicii și dotărilor sale. Acest model are un motor Rotax 650, V-Twin, ce dezvoltă 59 de cai putere și, la fel ca și modelele anterioare, este cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L cu frână motor standard.

Și în cazul acestui model sistemul de frânare este pe discuri ventilate (2 pe față și 1 pe spate) și etriere cu 2 pistoane. La fel ca și modelul Renegade DPS 650 T ’21, și Outlander MAX XT-P 650 T ’21 are suspensie cu braț dublu tip A pe față și tip TTI independentă pe spate, ambele cu amortizoare Fox Podium 1.5 QS3.

Vezi si:  Masina electrica va fi alegerea a 40% din consumatori in viitorul apropiat

Modelul de față este dotat cu troliu și are sistem antifurt D.E.S.S., cât și afișaj multifuncțional digital. Acesta are o capacitate de remorcare de 750 kg și compartiment de depozitare de 214 litri. ATV-ul are un design modern și agresiv, fiind disponibil în culoarea portocaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *