Ultimele stiri auto Archive

De la motorul cu aburi inventat in 1769 pana la motorul 100% electric care a revolutionat piata auto, s-a trecut printr-o evolutie continua si cat se poate de interesanta. Astazi exista miliarde de automobile in lume si piata auto este una dintre cele mai prolifice piete mondiale.

Milioane de iubitori de masini asteapta cu sufletul la gura ultimele noutati oferite de producatorii preferati si pregatesc cu interes bugete pentru urmatoarea achizitie.

Daca te pasioneaza masinile, iti oferim ultimele stiri auto care conteaza. Acoperim toate subdomeniile care au legatura cu automobilele: stiri din sporturile cu motor, noutati de la marile saloane auto, aspiratii ale producatorilor si teste ale ultimelor modele aparute pe piata.

Viata este mult mai frumoasa din spatele unui volan care controleaza un bolid perfect, asadar stai alaturi de noi si descopera tot ceea ce te intereseaza!

Mazda se retrage din Rusia

Mazda Motor Corp discută cu societatea sa mixtă din Rusia încheierea producţiei de maşini în această ţară, după ce invadarea Ucrainei a provocat perturbări în lanţurile de aprovizionare, au declarat duminică pentru Kyodo surse care au dorit

Ford anunta concedieri

Ford Motor Co se pregăteşte să renunţe la 8.000 de angajaţi în următoarele săptămâni, producătorul auto american încercând astfel să-şi majoreze profitul pentru a finanţa investiţiile în vehicule electrice, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit