Avantaje la pilotarea unei motociclete CFMoto 300SR (Sport Racing)

image001Momentul introducerii pe piață a primului său sportbike cu carenaj complet, 300SR, este unul important din agenda producătorului CFMoto. Această motocicletă entry-level se găsește într-o arenă de modele competitive, ca de exemplu Yamaha R3, KTM 390 Duke sau Kawasaki Ninja 400. Accesibilitatea este unul din criteriile care transformă 300SR în cea mai inspirată alegere mai ales pentru generația tânără de rideri, modelul fiind potrivit pentru cei care dețin permis A2.

Experiența de peste treizeci de ani în domeniul industriei de motociclete, prin furnizarea de cadre și alte componente pentru diferiți producători, i-a permis constructorului chinez să abordeze acest segment. Mai mult decât atât, CFMoto a dezvoltat de-a lungul anilor, cu începere din 2013, o colaborare fructuoasă cu KTM. Motocicleta CFMoto 300SR a fost proiectată tot în strânsă colaborare cu compania austriacă și promite să ofere un pachet avantajos, destul de sofisticat la nivel de tehnologie și design pentru a fi pe placul unei tipologii largi de piloți, mai ales pentru cei începători care doresc să pătrundă în lumea fascinantă a motociclismului.

Vezi si:  CFMOTO 400 GT ABS ’21 – O experiență de riding inedită

CFMoto 300SR se încadrează într-o categorie unde accentul nu cade neapărat pe performanță, ci în special pe ușurința pilotării și pe confort.  În termeni de specificații, modelul de față prezintă chiar un mic atu în comparație cu motocicleta R3 concurentă, mulțumită unui output maxim al motorului. Cuplul și puterea sunt mai lineare și accesibile în livrare, aspect esențial pentru riderii novici și pentru profesioniștii urbani care fac naveta zilnică între serviciu sau școală și acasă. Designul acestei motociclete se impune de la prima vedere și a fost creat de studioul Kiska, cei care se ocupă și de designul motocicletelor KTM. Este un design în care se regăsește stilul motocicletelor de curse mai mari.

CFMoto 300SR beneficiază de un motor monocilindru, în 4 timpi, 292 cc, pe răcire cu lichid și care aduce avantajul vibrațiilor reduse. Alte beneficii constă în uzura mecanică diminuată și oboseala scăzută pe care o resimte riderul la rularea pe distanțe mai mari. Sistemul Bosch EFI servește pentru un consum eficient și contribuie la reducerea de emisii poluante. Evacuarea este reprezentată de o unitate construită în stil MotoGP ce livrează o notă acustică decentă.

Vezi si:  Renaul a rămas fără cipuri

Pachetul de dotări este cuprinzător: cutie cu 6 viteze, cadru tubular trellis din oțel, suspensia compusă din furci USD 37mm pe față și monoamortizor pe spate. Frânele J. Juan echipate cu ABS (Continental) servesc la o frânare controlată. La acestea se adaugă roțile ușoare și un set de cauciucuri radiale CST care poate susține greutatea de 165 kg. Șasiul modern lucrează foarte bine pe suprafețe diverse și în orice condiții, în linie și la viraje. La viteze de autostradă, modelul CF Moto 300SR dovedește stabilitate excelentă. Pe străzile aglomerate ale orașelor, designul suplu și manevrabilitatea facilă transformă acest model într-un aliat de încredere pentru deplasarea de zi cu zi. Instrumentarul de bord multifuncțional cu ecran color TFT permite accesul fără probleme la informații și oferă posibilitatea de a selecta modurile Sport și Economic, iar tahometrul este în stil analog. Lista de caracteristici este completată de dotarea cu lumini LED, conectivitate smartphone, șaconfortabilă de înălțime 780mm, gardă la sol 135mm.

Vezi si:  Tesla are un concurent serios la 3 miliarde de dolari

image002

Manevrabilă și cu o greutate ușoară, motocicleta CFMoto 300SR se va distinge la orice ieșire prin look-ul contemporan, modern și îndrăzneț.

Toată gama de motociclete CFMoto este disponibilă la prețuri accesibile la ATVRom Arad.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *