Avantajele ojei semipermanente

Avantajele ojei semipermanente

Avantajele ojei semipermanenteVrei să-ți sporești frumusețea unghiilor prin aplicarea unui lac. Aplicarea unui lac semipermanent are multe avantaje in acest domeniu.

Ce este lacul semipermanent?

Lacul de unghii semipermanent iese în evidență ca o inovație în lumea lacului de unghii. Astfel, oja semipermanentă economisește timp, ține, strălucește: revoluționează viața femeilor care iubesc mâinile perfecte.

Lacul semipermanent se aplică la fel ca un lac clasic, avantajul este ca se usucă instantaneu. Fiecare strat de lac necesită uscare timp de 30 de secunde sub o lampă LED sau 2 minute sub o lampă UV, aceasta se numește cataliza lacului.

În ceea ce privește îndepărtarea, un lac clasic se diluează sub acțiunea unui solvent în timp ce lacul semipermanent se dezlipește și se elimină în așchii datorită unui solvent specific mai mult sau mai puțin bogat în acetonă.

Vezi si:  BRCC vă invită să vă alăturaţi evenimentului “Christmas Drinks 2023”

Un look impecabil

Ți-e frică de unghii ciobite după 3 zile de aplicare? Lacul semipermanent este produsul pentru tine. Fabricat din polimer acrilic pigmentat, un gel acrilic care conține pigmenți, oferă o rezistență extremă la impact. Aplicat în salon sau acasă, acest lac îți va permite să păstrezi unghiile perfect colorate, strălucitoare și puternice. Și asta în ciuda problemelor vieții de zi cu zi: treburi casnice, bricolaj, gătit sau chiar grădinărit…

Unghii impecabile în timp

A opta pentru această ojă semipermanentă înseamnă să te răsfeți cu o manichiură de lungă durată: durata de viață a acesteia este de cel puțin două săptămâni.

Cu toate acestea, aplicarea unui lac clasic care necesită retușuri la două zile sau cam asa ceva, se potrivește perfect utilizatorilor care consideră aplicarea lacului o corvoadă. Această manichiură de lungă durată este ideală și atunci când vrei să prezinți unghii impecabile în toate împrejurările, sau când pleci în vacanță.

O tehnică simplă și economică

În comparație cu utilizarea unui lac de unghii clasic, alegerea unui lac semipermanent este mai economică. Deoarece cantitatea de lac semipermanent cumpărat este mult redusă. Aplicarea acestuia se poate face acasă sau într-un salon de înfrumusețare. Tehnica este simplu de implementat: o lampă cu tub UV sau LED usucă lacul de mai multe ori. Aici se află principala particularitate a metodei. Pentru a îndepărta lacul, se folosește un solvent adecvat. Este posibil ca unii consumatorii să cumpere lacurile semipermante, lămpile UV și o freză unghii dedicate direct de pe Internet.

Vezi si:  O mare selecție de jocuri slot online

O gamă largă de texturi și culori

Acest tip de lac are aceleași calități estetice ca un lac de unghii mai clasic. Texturile și culorile sale variază de la nuduri atemporale până la pasteluri romantice, trecând prin roșu flamboyant și galben neon. Vei putea chiar să te inițiezi în practica nail art-ului sau să îndrăznești să aplici un lac cu sclipici… Oferta variată și reînnoită îți va permite să găsești oja semipermanentă care ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *