Beneficiile unui apartament de 3 camere pentru familii

15

15Avrig Park Residence este un ansamblu rezidenţial din zona Obor, care oferă 325 de apartamente şi 405 de locuri de parcare. Este situat central, în sectorul 2 al capitalei şi are acces facil către multe alte zone din Bucureşti. Există mijloace de transport în comun în apropiere, metroul cu staţia Obor fiind la doar 3 minute de mers pe jos. Dacă ai copii sau plănuieşti să ai în viitor, atunci poţi fi interesat de apartamente 3 camere Avrig. Pentru mai multe detalii şi pentru a putea vedea apartamentele, poţi accesa link-ul următor: https://avrigparkresidence.ro/. Iată care sunt principalele beneficii ale unui apartament de 3 camere în complexul rezidenţial Avrig Park Residence, atunci când ai copii:

  1. Copilul sau copiii pot avea camera lor

Apartamentele de 3 camere oferă posibilitatea de a avea o cameră specială pentru copil. Băieţelul sau fetiţa ta va putea avea o cameră personalizată, cu desene colorate şi mobilă special construită. Acesta este un avantaj major oferit de către apartamentele care au mai multe camere, fiecare membru al familiei putând avea un loc amenajat pe placul său.

Vezi si:  Cele mai frumoase castele de vanzare din Transilvania

Dacă ai copii cu vârste diferite, vor avea şi nevoi distincte. Aşadar, ai nevoie de crearea unor spaţii care să vină în ajutorul lor. Aceste spaţii sunt de obicei legate de joacă, de relaxare, de intimitate sau de lucru, pentru cei mai mari. Astfel, dacă un copil de 3 ani poate să se joace, un altul care este adolescent poate dori să îşi facă temele sau să votrbească la telefon în intimitate. Un apartament de 3 camere în Avrig Park Residence poate aduce aceste beneficii, având o suprafaţă generoasă ce va permite amenajărea modernă, cu spaţii bine delimitate.

  1. Poţi avea un loc comun în care se strânge familia pentru a petrece timp împreună

Pentru copii şi pentru adulţi, este foarte important să existe un loc în care să se poată relaxa sau distra împreună. Aşadar, dacă visezi la un living sau o altă cameră unde să vă puteţi juca, unde să vorbiţi sau să puneţi planurile la cale, atunci poţi să te bucuri de un apartament cu 3 camere. Acest tip de apartament îţi oferă negreşit posibilitatea de a te bucura de un spaţiu comun de relaxare în familie. Copiii tăi vor fi fericiţi şi se vor simţi confortabil, într-un mediu potrivit pentru dezvoltarea lor.

  1. Copiii şi părinţii se pot bucura de existenţa a două băi
Vezi si:  Tranzacțiile imobiliare din Europa au scăzut în 2020

Întotdeauna într-o casă cu mai multe persoane, este important să ai acces rapid la folosirea băilor. Acolo unde există două băi, te vei bucura de intimitatea necesară. Copiii pot avea baia lor şi adulţii o vor folosi pe cea principală. De asemenea, poţi folosi una dintre băi special pentru oaspeţi.

  1. Ai acces la parcul din apropiere

Zonele construite în interiorul ansamblului rezidenţial sunt perfecte pentru relaxare şi pentru a construi o comunitate frumoasă. De asemenea, există şi un parc în apropierea locuinţei, care le va permite celor mici să se joace chiar în apropierea locuinței

  1. Acces facil la unități de învățământ

Există unităţi de învăţământ în apropiere ce fac posibilă deplasarea rapidă și sigură a copiilor până la şcoală. În plus, mijloacele de transport sunt foarte aproape de ansamblul rezidenţial Avrig Park Residence, fiind un avantaj pentru copiii care merg la alte şcoli poziţionate mai departe de casă.

Vezi si:  Ai semnat un contract de reprezentare exclusiva? Atunci citeste acest articol

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *