Bitcoin, la un nou maximum in ultimele 6 luni

Moneda virtuala a urcat vineri cu aproape 7 la suta, ajungand la 5.714 dolari, cel mai ridicat nivel din noiembrie anul trecut.

Si alte cripto monede, cum ar fi ethereum, au avut de castigat, tinand cont ca valoarea lor e considerata ca fiind corelata cu Bitcoin.

2019 ar putea fi primavara Bitcoin, dupa iarna cripto?

Expertii in cripto monede afirma ca dupa iarna cripto din 2018, in care valoarea Bitcoin scazuse la 3.300 dolari, moneda creste continuu si am putea asista, in 2019, la primavara cripto. In plus, traderii spera ca in viitorul foarte apropiat Bitcoin sa ajunga sau chiar sa depaseasca 6.000 de dolari, considerat pragul psihologic, ce indica revenirea in forta a celei mai importante cripto monede.

Creste pretul echipamentelor de minat

Relansarea Bitcoin din ultimele luni a dus la cresterea preturilor echipamentelor de minat, mai ales a celor la mana a doua, pentru ca investitia e cat de cat mai usor de amortizat decat in cazul aparatelor noi.

Multi furnizori de echipamente noi de minat spun ca unele modele sunt epuizate. Dar expertii au indoieli ca ar fi adevarat si cred ca, mai degraba, furnizorii de echipamente vor sa le pastreze si sa le arunce pe piata cand Bitcoin mai creste si, implicit, pot vinde si ei la pret mai mare.

Vezi si:  Președintele Rezervei Federale SUA avertizează publicul despre riscurile din spatele criptomonedelor

Madalina Vasiliu

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *