British Airways lanseaza un test Covid cu un rezultat oferit in 25 de secunde

Compania aeriana britnica este prima din lume care testeaza aceasta metoda revolutionara capabila sa detecteze Covid-19 in mai putin de 25 de secunde.

In timp ce perioada estivala se apropie cu pasi repezi, British Airways teseaza un dispozitiv revolutionar care ar putea facilita reluarea activitatii companiilor aeriene. Conform unor rapoarte emise de Daily Mail si Simple Flying, compania aeriana britanica a inceput sa creeze pentru personalul sau teste Covid-19 cu rezultatul oferit in 25 de secunde. Testul Pelican ultra rapid foloseste saliva pentru a detecta proteinele S si N cu o snesibilitate de 98% si o specificitate de 100%.

Problema testelor, inainte sau dupa un zbor cu avionul ridica numeroase probleme pentru companiile aeriene deoarece rezultatele unui test PCR sunt oferite in doua-trei zile. Cu acest test salivar de doar 25 de secunde British Airways ar putea sa rezolve aceasta probematica. Lucrand in parteneriat cu societatea de tehnologie medicala Canary Global, compania aeriana este prima din lume care implementeaza acest test ultra rapid.

Vezi si:  De ce sa cumperi, cand poti sa inchiriezi? Cea mai sigura schela metalica pe care o poti inchiria instant

In timp ce din ce in ce mai multe tari incep sa isi redeschida granitele si sa permita turistilor sa le viziteze, bineinteles, fiecare cu propriile sale masuri si restrictii, companiile aeriene sunt determinate sa exploreze solutii de testare simple si rapide, abordabile, pentru a-si ajuta clientii sa calatoreasca din nou, fie in interes de afaceri, fie pentru a face o pauza bine meritata in strainatate. Presedintele British Airways, Sean Doyle este convins de faptul ca astfel, cu ajutorul acestor teste ultra rapide lucrurile se vor simplifica si va incuraja oamenii sa calatoreasca cu avionul.

Compania aeriana a ales sa inceapa experimentarea acestor teste cu propriul sau personal pentru a compara eficienta cu cea a testelor standard actuale. Au fost aprobate pentru a fi utilizate in Regatul Unit si in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *