Calculeaza de acasa salariile angajatilor cu ajutorul unui program de salarii

calculeaza_de_acasa_salariile_angajatilor_cu_ajutorul_unui_program_de_salarii

calculeaza_de_acasa_salariile_angajatilor_cu_ajutorul_unui_program_de_salariiNimic nu este mai util în această perioadă atât de instabilă decât tehnologia. Ea este instrumentul care a ajutat multe companii să își mențină activitatea odată cu în această perioadă atât de incertă. Chiar și în cadrul departamentelor de payroll, un program salarii și-a dovedit adevărata eficiență. De ce? Pentru că a permis specialiștilor în salarizare să lucreze în regim de telemuncă. Și nu doar atât. Ci chiar să lucreze într-un foarte rapid datorită performanței softului și a vitezei de procesare a datelor.

Ce este un program salarii?

Un program salarii este un software payroll care înglobează un sistem de formule menite să gestioneze procedurile de salarizare. Mai exact, este un instrument care ajută la gestionarea în format digital a salarizării, cu tot ceea ce implică: administrare contracte de muncă, calculare salarii brute și nete, calculare indemnizații, emitere fluturași de salarii, emitere note contabile, generare rapoarte, generare declarația D112, gestionare rețineri salariale și plăți în avans, administrarea fișelor de pontaj și a plăților prin bancă. Desigur că un program de salarii trebuie construit în conformitate cu reglementările legislative, astfel încât calculele salariale să fie realizate corect.

Vezi si:  Gandeste-te inainte sa cumperi un Samsung Galaxy S10

Cum permite o soluție de salarizare specialiștilor payroll să lucreze de acasă?

Fiind un program software, acesta poate fi instalat pe orice dispozitiv electronic. Mai mult, permite stocarea datelor angajaților și înregistrează istoricul lor. Prin urmare, într-un program salarii găsești toate informațiile de care ai nevoie la calcularea salariilor și poți emite statele de plată. Astfel, nu ești nevoit să accesezi arhiva fizică a companiei pentru a-ți putea îndeplini atribuțiile.

De asemenea, softul poate permite chiar și generarea fluturașilor de salarii pe baza informațiilor din sistem și trimiterea lor prin email către angajați. Sporește cu siguranță eficiența muncii specialistului payroll și contribuie la îmbunătățirea comunicării cu salariații.

Calculează salariile cu dp-Payroll

Una dintre cele mai experimentate soluții de salarizare este dp-Payroll a companiei UCMS by AROBS. Soluția are o experiență de 25 de ani pe piață și permite o gestionare unitară a procesului de salarizare, având 19 funcționalități complexe. De asemenea, softul este actualizat la timp cu modificările legislative, permițând utilizatorilor să își efectueze sarcinile în timp util. Află mai multe detalii despre soft la adresa de email office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720534424.

Vezi si:  Blue Air își suspendă zborurile până pe 12 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *