Cartile care te vor ajuta sa atingi succesul

Cartile care te vor ajuta sa atingi succesul

Cartile care te vor ajuta sa atingi succesulVrei sa ai succes in cariera? Atunci trebuie sa te perfectionezi in domeniul afacerilor si pentru asta trebuie sa studiezi cat mai mult. In cele ce urmeaza vei gasi cateva carti care te vor putea ajuta sa atingi succesul dupa care tanjesti.

Acceseaza aceasta pagina pentru a descoperi mai multe cuvinte pe care un anteprenor le poate folosi pentru a avea succes.

Iata care sunt cartile care te vor ajuta sa ai succes

Tata bogat, tata sarac –  Robert T. Kiyosaki

In aceasta carte avem parte de informatii foarte interesante. Autorul spune ca problemele financiare provin din faptul ca in anii de scoala nu invatam nimic despre cum functioneaza banii ci doar despre cum muncim pentru ei.

Cu ajutorul acestei carti vei invata ca nu trebuie sa castigi multi bani pentru a te imbogati.

Secretele succesului – Dale Carnegie

Secretele succesului este o carte care te va invata cum sa ajungi un interlocutor agreabil si de ce este bine sa faci complimente atunci cand esti intr-o discutie. In plus te va invata cand este cazul sa te retragi dintr-o disputa si ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor.

Vei stii cum sa faci o buna impresie inca de la prima intalnire si cat de important este zambetul. Citind aceasta carte vei dobandi strategii prin care sa te autopromovezi in ochii celorlati si cum vei putea adresa critici fata sa provoci resentimente.

Cuvintele care schimba minti, stapaneste limbajul de convingere – Shelle Rose Charvet

Aceasta carte a fost realizata pe ani de munca si de studii cu oameni si organizatii. Cartea este plina de aplicatii practice din lumea reala pentru profesionisti al caror succes depinde de comportamentul pe care il au.

Saptamana de lucru de 4 ore  –  Timothy Feriss

Din aceasta carte vei invata cum poti munci mai putin si castiga mai mult. Nu este necesar sa astepti pensia ca sa poti pleca in calatoriile la care visezi. Poti castiga o suma frumoasa de bani daca vei pune in aplicare sfaturile din aceasta carte.

Cele cinci tentatii ale unui CEO – Patrick Lencioni

Vei avea acces la cateva tipare de comportament ce pun probleme conducatorilor de organizatii mai mici sau mai mari. Vei vedea care sunt principalele cazuri ale esecului si cum poti deveni un lider mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *