Ce cadouri cumpărăm bărbaților

ce-cadouri-cumparam-barbatilor

ce-cadouri-cumparam-barbatilorCând vine vorba de aniversări, cadourile dau bătăi de cap tuturor.

Și cu toate că pentru femei găsești mai ușor cadouri fiind diversitatea mult mai mare, de cele mai multe ori bărbații primesc cele mai inspirate cadouri. Acest lucru se datorează faptului că doamnele alocă mai mult timp căutării cadoului perfect și sunt mult mai atente la detalii.

Totuși, am pregătit o listă cu cele mai interesante opțiuni de cadouri pentru jumătatea masculină. Alegerea cadourilor se va face în funcție de buget și de cât de bine se cunosc preferințele persoanei căreia trebuie să îi cumperi cadou.

Ceasuri de mână

Ceasurile sunt probabil cele mai populare când vine vorba de achiziționarea unui cadou ceva mai costisitor. Pentru un buget mediu spre mare sigur se găsesc multe variante de ceasuri bărbați potrivite pentru toate gusturile. Aceastea trebuie alese și în funcție de stilul persoanei. Cele cu brățară de piele sunt mult mai elegante, pe când ceasurile cu brățară de silicon cum sunt ceasurile fitness, sunt  mai potrivite unei persoane care preferă stilul sport sau casual.

Cravate și ace

Cravatele sunt ideale ca și cadou pentru colegi sau șefi. Sunt destul de neutre, dar în același timp și ușor personale dacă se cunosc preferințele de culori, texturi și branduri preferate. Pentru a fi un cadou cu adevărat deosebit, atunci trebuie mers pe varanta mai de lux. Un material fin precum mătasea va da un plus de eleganță chiar și unei cravate simple. Dacă vorbim de ace de cravată, atunci cele placate cu aur sau argint sunt ceea ce trebuie să cauți. Pentru o selecție variată, poți căuta pe www.stylishcircle.ro.

Portofelul de piele și geanta de voiaj

Un portofel de piele poate fi un cadou deosebit, mai ales dacă se optează pentru o variantă personalizată, care are măcar gravate inițialele persoanei pe el. Dacă bărbatul în cauză călătorește des, atunci ar fi de ales mai bine o geantă de voiaj practică și stilată. De cele mai multe ori, bărbații nu iau multe bagaje cu ei, astfel, o geantă de piele de genul duffle bag, este ideală pentru călătoriile uzuale. Calitatea este ușor influențată de preț, însă și cu un buget ceva mai mic se pot găsi genți de voiaj calitative.

O sticlă de vin vechi

Cu o sticlă de vin bună nu vei da greș niciodată. Dacă adaugi și un set pentru servit vinul, va fi cadou perfect. Există numeroase seturi interesante care sunt plăcute atât de către cunoscători, cât și de amatori. Dacă nu te pricepi foarte bine, există multe magazine specializate care vând astfel de seturi. Și cu siguranță te vor ajuta să găsești produsul ideal pentru bugetul alocat.

Și dacă nici aceste exemple nu sunt potrivite, atunci un voucher la SPA sigur îl va surprinde. Jacuzzi, saună, înot, tratamente faciale sau poate doar un masaj relaxant. Cui nu îi place să se răsfețe puțin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *