Ce colier alegem pentru a-l purta cu un pandantiv?

Care este colierul care iti va pune in valoare pandantivul? Doua sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea sa: dimensiunea si impletitura. Apoi vei tine cont de gusturile si preferintele tale: un colier simplu pe care il pui in valoare cu ajutorul unui pandantiv mai complex sau un colier mai elaborat. Asocierea unor coliere cu un pandantiv reprezinta o adevarata arta.

Dimensiunea colierului

Incepe prin a alege dimensiunea colierului cu care vei purta pandantivul tau preferat. Chiar daca dmensiunea standard pentru un colier este de 45 centimetri, vei gasi coliere in diferite dimensiuni. In alegerea dimensiunii potrivite vei tine cont de morfologia ta (gat mai lung sau mai scurt, piept mai generos sau nu). Tipul decolteului (in V, rotund, in forma de inima), dimensiunea pandantivului, sunt alte criterii dupa care te poti ghida.

Impletitura colierului

Este al doilea criteriu important dupa care te poti ghida in alegerea unui colier potrivit pentru un pandantiv. Tipurile de impletituri sunt numeroase si este important sa o alegi pe cea care se va potrivi mai bine atat cu colierul tau cat si cu stilul tau.

Vezi si:  HP se asociaza cu Deep Instinct pentru a proteja laptopurile

Impletitura clasica este indemodabila si exista coliere cu impletitura clasica in mai multe dimensiuni:

– Colier cu impletitura bordura, mai gros sau mai subtire. Extrem de rezistent, este ideal pentru pandantivele mai impozante sau mai grele;
– Impletitura tip ochiuri cu inele ovale orizontale sunt legate intre ele cu inele ovale verticale.

– Impletitura Jaseron seamana izbitor cu precedenta amintita si este ideala pentru a sustine bijuterii rafinate, cu forme mai complexe insa cu design delicat precum un pandantiv cu pisica din argint.

Impletitura ornamentala este rezultatul unei tehnici de fabricare speciale si a unei conceptii extrem de rafinate si acest tip de coliere sunt rezervate celor mai pretioase pandantive.

– Impletitura venetiana este constituita din impletituri cubice;
– Impletitura palmier este compusa din fire din aur sau din argint;
– Impletitura torsade este compusa din lamele fine din metal care pot fi plate sau rotunde;
Impletiturile fanteziste au un design original si sunt perfecte pentru pandantivele purtatoare de simboluri sau pandantivele cu animale.
– Colier impletit navy este ideal alaturi de un pandantiv in forma de delfin;
– Impletitura boaba de cafea, dupa cum ii spune numele, impletiturile unui astfel de colier seamana cu boabele minuscule de cafea. Designul complex al acesui lant este ideal pentru a fi purtat alaturi de un pandantiv mai sobru cu forme stilizate.

Vezi si:  Reduceri 2022- cateva sfaturi de marketing pentru mai multe vanzari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *