Ce masini de ambalat poti sa cumperi din Romania? TOP 3 cele mai cautate modele

Gama de masini de ambalat este extrem de variata, astazi, datorita avansului tehnologic. Producatorii europeni de echipamente  vin in intampinarea clientilor din toate domeniile cu modele avansate, dar si diversificate, pentru orice tip de nevoi.

Inclusiv din Romania poti cumpara astfel de utilaje, care sa iti creasca nivelul de productivitate, la pret bun. Afla care sunt cele mai cautate modele si unde le gasesti!

 

  1. Masina de ambalat pe orizontala (flowpack)

Acest echipament se poate utiliza atat manual, prin operatorii de productie, cat si automat, printr-un sistem ultra-modern, care iti va eficientiza timpul si costurile. Masina de amblat pe orizontala se foloseste in etapa de ambalare primara, pentru produse solide din orice industrie (alimentara, constructii, pharma etc.) si este deosebit de versatila. Poti selecta tipul de pachet pe care doresti sa il folosesti, optand pentru oricare dintre urmatoarele variante: punga simpla, punga cu pliuri, punga cu perforatie pentru asezarea pe stand, punga cu margini transversale, dar nu numai. Mai mult, acest utilaj iti permite sa impachetezi produsele in conditiile optime pentru pastrarea lor. Ai, de exemplu, optiuna de a insera gaz inert pentru a preveni oxidarea produselor sau de a le stropi cu alcool, pentru a preveni aparitia ulterioara a bacteriilor.

Vezi si:  De la cazări de lux, la mâncare delicioasă, Mamaia este cel mai potrivit loc pentru a te relaxa

 

 

  1. Masina de ambalat pe verticala (inclinata)

Aceasta masina este destinata ambalarii produselor lichide, granulate, pulverulente sau solide, ambalate in vrac. La fel ca si echipamentul de ambalat pe orizontala, este un utilaj folosit in ambalarea primara, cu mare succes. Sistemul de ambalare este format dintr-un utilaj de format punga si un dozator, care poate fi volumetric sau gravimetric, dupa caz. Si aceasta masina iti ofera posibilitatea de ambalare a produselor cu risc de oxidare in atmosfera modificata, precum si posibilitatea de stropire cu alcool, pentru alimentele proaspete, ce ar putea sa dezvolte bacterii dupa finalizarea procesului de productie. Pentru dozarea precisa a produselor care nu au densitatea constanta, se foloseste dozatorul gravimetric, cum ar fi cel Multi-Head Weigher, care depinde de tipologia produsului (voluminos, fragil, cu greutate mare / mica etc).

 

  1. Masina de ambalat „tetraedru”, „stick” sau „sudura pe 4 laturi”

Acest utilaj se foloseste pentru produsele ce necesita doze mici in pachete, fiind la mare cautare in randul producatorilor de cafea, zahar, sosuri, cosmetice etc. Se foloseste si pentru produse alimentare, si pentru produse din alte categorii, cum ar fi cele farmaceutice. Aceste produse pot fi atat lichide, cat si granulate sau pulverulente. Utilajele sunt prevazute cu unul sau mai multe dozatoare si se pot combina cu alte dispozitive optionale, pentru automatizarea productiei. De exemplu, poti opta pentru echipamentele de grupare si transfer, conveioare cantare de verificare dinamice, statii rotative „Pick and Place”, cititoare de coduri cu bare, sisteme de inchidere automata a cutiilor, sisteme de eliminare a cutiilor defecte s.a.m.d., in functie de nevoile tale specifice intalnite in lantul de productie. Optiunile sunt diversificate si multiple.

Vezi si:  Ce trebuie luat în considerare atunci când alegi un transformator toroidal?

In Romania, poti cumpara orice tipologie de masini de ambalat direct de la Promo-Pack.ro

Nu e obligatoriu sa te adresezi producatorilor europeni de echipamente, pentru a beneficia de cel mai inalt nivel de calitate si tehnologii de ultima generatie. Exista intermediari cu experienta, de la care poti cumpara si obtine un pret extrem de avantajos. De exemplu, Promo-Pack.ro. Activeaza in acest domeniu de mai bine de 25 de ani si vine in intampinarea ta cu o vasta oferta de masini de ambalat performante.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *