Ce trebuie să știi înainte de a investi într-un parc fotovoltaic?

Ești pasionat de tot ce înseamnă noua tehnologie și cauți să investești într-o idee care să îți aducă un venit pasiv, dar semnificativ?

Luând în considerare rentabilitatea unui parc fotovoltaic: https://www.w4energy.com/, nu ezita să dezvolți un business bazat pe energia verde. Soarele ne furnizează zi de zi o resursă regenerabilă de care ne putem folosi pentru a susține cu energie de la imobile rezidențiale, până la clădiri de tipul halelor, a spațiilor de producție sau a centrelor comerciale. Așadar, descoperă principalele aspecte, pe care este bine să le cunoști înainte de a lua o hotărâre!

Rentabilitatea unui parc fotovoltaic – ce cantitate de energie produc panourile solare?

Pe piață există astăzi 2 mari categorii de panouri solare, în funcție de puterea lor de a produce energie verde. Dacă panourile cu o putere de 3 kW sunt recomandate mai ales pentru clădirile rezidențiale, atunci când vrei să produci o cantitate mai mare de energie electrică, te poți orienta către un sistem de 5 kW. De exemplu, cu ajutorul unui parc fotovoltaic desfășurat pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați poți obține lunar până la 60.800 de kW, adică aproximativ 730.000 de kW anual.

Vezi si:  Utilizatorii Chrome, victimele unui spionaj masiv

Este adevărat că investiția de început pe care trebuie să o suporți este una semnificativă, însă o poți amortiza în 3 ani, urmând ca apoi să începi să te bucuri de un venit pasiv excelent.

Unde este recomandat să amplasezi parcul?

Din punct de vedere tehnic, pentru a obține o producție cât mai mare de energie verde, ideal este să dispui de un parc fotovoltaic într-o zonă de câmpie, acolo unde soarele nu este limitat de păduri sau de alți factori. În același timp, asigură-te că amplasezi panourile cât mai aproape de o rețea de energie electrică, pentru a-ți putea cupla parcul la aceasta.

Infrastructura este și ea la fel de importantă: datorită drumurilor de acces, panourile pot fi aduse la fața locului, instalate, iar apoi întreținute cât mai ușor cu putință.

Panourile solare, prietenoase cu natura

În contextul în care mediul înconjurător trebuie protejat cât mai bine, este bine să iei în calcul faptul că panourile solare nu emit noxe în atmosferă, așa cum se întâmplă în cazul producerii energiei electrice clasice. În același timp, ia în considerare și faptul că panourile solare sunt silențioase, ceea ce înseamnă că le poți amplasa inclusiv în proximitatea satelor ori a orașelor, fără a deranja pe nimeni.

Vezi si:  Românii fac plăți pe internet

Costuri reduse de întreținere

Spre deosebire de costurile de întreținere pentru o centrală în care se produce energie electrică, panourile fotovoltaice sunt mult mai ușor de păstrat într-o stare excelentă cu efort minim. În acest sens, este bine să știi că între fiecare 2 panouri există o distanță de aproximativ 2 metri, pentru ca suprafața lor să poată fi curațată constant: acest lucru este suficient pentru ca panourile să funcționeze la capacitate maximă și să producă o cantitate cât mai mare de energie verde.

Garanție semnificativă

O dată cu panourile fotovoltatice primești pentru acestea și o garanție semnificativă, de până la 25 de ani. În această perioadă, nu trebuie să-ți faci griji dacă te confrunți cu situații neplăcute, întrucât ai posibilitatea să te adresezi producătorului, iar el îți vine în ajutor.

W4energy.com îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie atunci când decizi să dezvolți un business.

Daca vrei să faci una din cele mai bune investitii in parcuri fotovoltaice W4energy îți oferă tot ce ai nevoie: imediat după ce îți amortizezi investiția, te bucuri de un venit pasiv semnificativ!

Vezi si:  Scad livrările de telefoane inteligente

Date de contact:

Email: office@w4energy.com / sale@w4energy.com

Telefon: +40 725 372 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *