Cele mai râvnite motociclete din gama CFMoto dedicate posesorilor de permis categoria A2

image001

image001Seria CFMOTO NK a fost concepută să furnizeze performanțe notabile pe stradă, dar și în afara orașului. Look-ul agresiv creat în strânsă colaborare cu Kiska Design al motocicletelor CFMoto se va face instant remarcat ori de câte ori urcați în șa. Producătorul chinez le propune riderilor începători și celor care caută un partener pentru deplasarea de zi cu zi mai multe motociclete care pot fi conduse cu permis categoria A2: CFMoto 150NK, CFMoto 250NK, CFMoto 300NK și CFMoto 250SR (Sport Racing) și CFMoto 300SR. Ultimele două modele menționate au fost proiectate să se descurce cu brio atât pe stradă, cât și pe circuit. Pe motoclass.ro puteți descoperi lineup-ul complet de motociclete CFMoto, alături de echipamente moto pentru bărbați și femei, disponibile la cele mai bune prețuri.

Varianta entry-level 150NK este cea mai mică din întreaga familie CFMoto și este dedicată cu predilecție riderilor care vor o modalitate mai practică și eficientă pentru naveta prin aglomerația urbană, fără compromisuri de la performanță și confort. Se bazează pe un motor cu 1 cilindru, pe răcire cu lichid, de 150 cc, SOHC, Bosch EFI, cuplat la o cutie de viteze în 6 trepte și capabil să dezvolte puțin peste 11 cai putere.

Vezi si:  Fuziunea dintre PSA și Fiat, anchetată de Comisia Europeană

image002

Capabilă să producă până la 23 cai putere, suficient pentru plimbările zilnice prin oraș, CFMoto 250NK reprezintă o motocicleta naked modernă, al cărei design pare să aparțină unor categorii de preț superioare. Modelul entry-level 250NK beneficiază de o cutie de viteze în 6 trepte și va asigura tot confortul și manevrabilitatea necesare pentru o experiență de pilotare la standardele prezentului. De asemenea, CFMoto 250NK se bazează pe un motor cu 1 cilindru, 4 timpi, răcit cu lichid, 4 valve, DOHC, 250 cc și este conformă cu directivele Euro 5. Pachetul standard include sistem ABS și frâne hidraulice, suspensie față de tip retractabil și suspensie spate cu basculă.

image003

CFMoto 250SR se distinge prin look-ul mai sportiv, inspirat de lumea curselor pe circuitele de motociclism viteză. Reprezintă un model competitiv pe segmentul entry-level de sport racing bike și poate fi, de asemenea, un aliat de încredere pentru naveta spre serviciu sau școală. Se bazează pe un motor cu 1 cilindru, 249.2cc, DOHC, răcire cu lichid, EFI și va permite o eficiență maximă de consum. Din pachetul de dotări nu lipsesc cutia cu 6 trepte, ABS, ecran digital LCD cu display TFT color, moduri de riding Sport / Rain, conectivitate smartphone și acces facil la date multiple (vitezometru, turometru, starea bateriei, temperatură etc.), plus faruri și lumini de zi cu LED. Suspensia față cu furcă telescopică inversată și suspensia cu monoamortizor pe spate contribuie la confort sporit și o pilotare lină, în timp ce frânele pe discuri permit o putere de frânare optimă în orice condiții de asfalt, în combinație cu sistemul ABS (Continental AG).

Vezi si:  BMW si Volkswagen risca amenzi de la Comisia Europeana

image004

Motocicleta CFMoto 300NK impresionează de la prima vedere prin designul de naked modern și este conformă cu normele EURO 5. Are în dotare un motor cu 1 cilindru, 4 timpi, pe răcire cu lichid, 4 valve, DOHC, 300 cc, EFI capabil să genereze până la 33.5 CP și care vine cuplat la o cutie de viteze 6 trepte.

CFMoto 300SR se impune prin lookul sofisticat cu motorul la vedere. Este un model care beneficiază de tehnologie derivată din curse și promite performanță de invidiat în clasa sa, fiind foarte competitiv pe segmentul entry-level de sport racing bike. Riderul va beneficia de confortul îmbunătățit datorită ghidonului poziționat mai jos. Motorul monocilindru, 292.4cc, DOHC, răcit cu lichid livrează 29.2 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *