Cele mai scumpe case vandute in lume in 2021

Inca de la debutul pandemiei, in 2020, piata imobiliara de lux a inceput sa aiba profit. Petrecem acum mai mult timp in case ca inainte si miliardarii vor sa se asigure de faptul ca au o locuinta luxoasa si confortabila deopotriva.

Drept urmare, mai multe case scumpe au fost vandute in 2021 si preturile unora au batut recorduri istorice.

1. Conacul lui Serge Azria

Cea mai scumpa proprietate din istoria Californiei reprezinta si cea mai lucrativa investitie din aceasta lista. In 2013, Serge Azria si-a cumparat o casa in Malibu la pretul de 41 milioane de dolari. 8 ani si mai multe lucrari de renovare mai tarziu, a vandut casa la pretul de 177 de milioane de dolari. Situat in Paradise Cave, terenul de 28.300 metri patrati cuprinde un cinematograf, un spa si doua case de oaspeti. Ce va face Azria mai departe? Acelasi lucru. Va renova o casa in stil spaniol pe care a gasit-o in Bel Air.

Vezi si:  Ianuarie 2020, mai multe imobile vandute decat in aceeasi luna a anului trecut

2. Apartamentul lui Hasan Ismaik

In primavara trecuta, un apartament spectaculos in apropiere de Hyde Park, in Londra, a fost vandut. Era situat in cartierul rezidential One Hyde Park, un complex exclusiv compus din 86 de apartamente, situate in apropiere de Hotelul Mandarin Oriental. Vandut pentru suma astronomica de 129,7 milioane de euro, apartamentul mai are nevoie de investitii deoarece nu este mobilat.

3. Fosta casa a lui Donald Trump

Situata in Florida, casa se afla in apropiere de Palm Beach, pe un teren care pe vremuri i-a apartinut lui Donald Trump. Cea mai scumpa casa din istoria Statelor are 8000 de metri patrati, 9 dormitoare, o casa de oaspeti, un cinematograf si o piscina. Este complet mobilat si, actualul proprietar, Scott Shleifer, cofondatorul Tiger Global Management, a cumparat-o pentru suma de 108, 1 milioane de dolari. Shleifer a batut palma dupa doar 15 minute de vizitare a casei, nici macar nu a avut timp sa o vada in intregime…

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/lifestyle/article/voici-les-maisons-les-plus-cheres-vendues-dans-le-monde-en-2021-de-72-a-156-millions-d-euros

Vezi si:  România, țara proprietarilor de locuințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *