CFMOTO 400 GT ABS ’21 – O experiență de riding inedită

image001

image001Experiența pe două roți este una extraordinară, greu de descris în cuvinte. Te simți confortabil, relaxat, iar în același timp primești o doză necesară de adrenalină, care te va scoate din rutina plictisitoare de zi cu zi. Dacă vrei să simți pe pielea ta cum trăiește un rider viața la maxim, fară nicio barieră, achiziționează-ți din rețeaua de magazine fizice și online ATVRom Alba Iulia propria ta motocicletă CFMOTO 400 GT ABS ’21.

De ce să achiziționezi o motocicletă

Motivul pentru care conducătorii de motociclete au căpătat un număr tot mai mare de-a lungul anilor este acela că modelele au avut o evoluție constantă și au ajuns la o formă finală înalt tehnologizată, cu o mulțime de avantaje. Iată câteva dintre acestea:

Putere

Un model Sport Touring, CFMOTO 400 GT ABS ’21 dă dovadă de o putere mare printr-un motor în 2 cilindri în linie, 4 timpi, cu răcire pe lichid, EFI, cu o capacitate de 400 cmc și 42.2 cai putere. Acesta este cuplat la o cutie de viteze modernă în 6 trepte. Cu această motorizare, vehiculul tău poate garanta că va face față oricărui partener de trafic întâlnit pe carosabil.

Vezi si:  Aer de munte, în București

Design modern

Aspectul acestui model este unul specific modelelor sporty. Agresiv, atractiv și compact, care va face chiar și o plimbare de rutină prin oraș o experiență extraordinară, foarte plăcuta. CFMOTO 400 GT ABS ’21 vine în 2 variante de culori: albastru și alb, unele dintre cele mai potrivite nuanțe pentru gama de modele din care provine.

O aventură de neuitat

Se pare că tot mai mulți cumpărători de motociclete au apelat la acest vehicul, deoarece aveau nevoie de o mică doză de adrenalină în viața lor. Așadar, dacă și tu ești în căutarea unei evadări de stresul și plictiseala de acasă, experiența unei motociclete pare să fie alegerea ideală pentru tine.

Înalt tehnologizată

Compania CFMOTO este bine cunoscută pentru caracteristicile sale tehnice de ultimă generație. Aceasta a câștigat în trecut titlul de cea mai înalt tehnologizată fabrică. Aceste tehnologii au fost utilizate și în configurația modelului 400GT ABS ’21, atât din punct de vedere al confortului, dar și a siguranței și a pilotării mai ușoare. În bord se regăsește un display digital care afișează toate informațiile necesare riderului. Modelul dispune și de sistemul ABS (anti-lock braking system), care permite conducătorului să păstreze stabil vehiculul în timpul frânării, asigurând direcția corectă și oprirea în siguranță în cazul unor obstacole neașteptate pe traseu.

Vezi si:  Tesla: cum se poate explica aceasta scadere brutala a preturilor?

image002

Alte caracteristici

În plus, vehiculul vine la pachet cu o suspensie față de tip retractabil, frâne hidraulice în față, cât și în spate și un rezervor cu o capacitate de 19 L, care oferă o autonomie ridicată.

Rabla clasic

Acest model se încadrează normelor cerute de către programul RABLA MOTO. Astfel că, pentru o mașină veche casată, vei primi un tichet în valoare de 5.500 de lei, pe care îl poți folosi la achiziționarea propriei tale motociclete CFMOTO 400 GT ABS ’21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *