CFMOTO 800MT își face loc pe străzile aglomerate și se adaptează perfect în orice peisaj

image001CFMOTO 800MT se afirmă ca un adventure bike de încredere și promite să impresioneze riderii cu experiență pe atât de mult pe cât au făcut-o și alte motociclete CFMOTO de cilindree mai mică adresate piloților la început de drum. Modelul 800 MT beneficiază de două variante, Sport și Touring. Cele mai noi motociclete marca CFMOTO și provenind de la alți producători de renume ca de pildă KTM, Husqvarna, Kawasaki, GasGas sau Fantic vă așteaptă să le descoperiți, alături de o gamă diversificată de echipamente moto și off road.

Varianta de bază CFMOTO 800MT Sport se individualizează prin „veșmintele” exclusive pe negru, în timp ce versiunea Touring se distinge prin schema de culoare pe albastru (Twilight Blue). 800MT este al doilea model al brandului chinez care se adresează riderilor veterani, urmând lansării naked bike-ului 700CL-X, ca rezultat al colaborării cu constructorul austriac KTM. Acest adventure bike este dotat cu un motor 799 cc cu 2 cilindri în linie, 8 valve, DOHC, cu răcire cu lichid, EFI, care este conceput să producă suficienți cai putere (95 CP) pentru o experiență de pilotare palpitantă. Acesta este acompaniat de un ambreiaj modern, sistem ryde-by-wire și trei moduri pentru rider: rain, off road și road.

Vezi si:  Românii ar prefera o mașină hibridă sau electrică

image002

Pachetul standard pentru 800MT Sport și 800MT Touring include rezervor de 19 litri, suspensie KYB complet ajustabilă, bare de protecție, parbriz reglabil și frâne J. Juan. Ambele motociclete din familia CFMOTO dispun de cruise control, lumini de ceață și stopuri cu LED, încărcător USB, faruri cu LED și un ecran cu lățimea de 7 inch TFT cu conectivitate smartphone și navigație prin satelit. Cei 95 cai putere și componentele la nivel de șasiu sunt doar câteva din motivele pentru care merită să luați motocicleta 800MT în serios și să o aveți în vedere în cazul în care vă interesează un adventure bike disponibil la un raport excepțional în termeni financiari și capabil de performanță fără compromisul manevrabilității sau al confortului.

În timp ce 800MT Sport utilizează roți de 19 și 17 inch, varianta 800MT Touring beneficiază de roți cu spițe. 800MT Touring este unic și prin faptul că deține sistem de monitorizare a presiunii din anvelope standard, schimbător de viteză sus / jos, plăcuța, apărători de mâini și pornire fără cheie.

Vezi si:  Bronco se întoarce pe piețele auto, într-o nouă prezentare

Indiferent de versiunea de adventure tourer 800MT preferată, puteți fi siguri că veți beneficia de atribute tehnice la standard avansate și de o pilotare antrenantă, cât și de manevrabilitate și confort la pilotarea pe distanțe mari. CFMOTO 800MT este cea mai recentă adiție în line-up-ul de motociclete al constructorului asiatic, după 700CL-X. Modelul 700CL-X este disponibil în varianta clasică și va fi urmat mai târziu pe parcursul anului de o versiune Adventure orientată predominant spre touring, echipată cu jante spițate și de o variantă Sport care se deosebește prin șaua pentru o persoană.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *