CFMOTO – ATV-uri de înaltă performanță

image001Rutina zilnică poate fi foarte plictisitoare și stresantă. O modalitate eficientă prin care te poți relaxa și distra este conducerea unui ATV prin tărâmul off-road. Auzind zgomotul scos de motorul puternic și doborând orice barieră dată de către natură, poți fi sigur că vei trăi o experiență foarte palpitantă, plină de aventură. Dacă vrei să simți de unul singur sentimentele prin care trece un rider veritabil, achiziționează-ți propriul ATV din gama de produse a magazinelor fizice și online ATVRom Harghita.

ATV-urile CFMOTO

CFMOTO este o companie inovatoare, care a avut întotdeauna scopul de a creea vehicule cât mai eficiente, pregătite să satisfacă toate nevoile cumpărătorilor și pasionaților de off-road. Gama lor de produse este una variată. De la SXS-uri sport, până la ATV-uri cu caracter atât recreațional, cât și utilitar, toate modelele sunt o investiție extraordinară, care va oferi o performanță maximă și un raport calitate versus preț foarte bun.

image002

CFMOTO CForce 450S

Unul dintre cele mai accesibile modele aparținând companiei, dar și la nivel de industrie, CFMOTO CForce 450S se remarcă prin excelența sa la capitolul dotări și motorizare, în ciuda prețului deschis pentru buzunarul oricui. Acesta vine echipat cu un motor cu 1 cilindru, 4 timpi, SOHC, cu răcire pe lichid, pe injecție, cu o capacitate de 398 cc și o putere de 32cp, cuplat la o cutie de viteze automată CVTech cu treptele P/R/N/H/L. Tracțiunea este de tip 2WD/4WD cu diferențial blocabil 4WD, suspensiile sunt independente, cu braț dublu în A, frânele sunt pe discuri hidraulice, iar amortizoarele pe ulei, ajustabile. Modelul are un design atractiv, și vine într-o gamă de culori variată, precum albastru, portocaliu, negru și camuflaj.

Vezi si:  CFMOTO CForce 600L Touring EPS ’21 – Partenerul tău pe patru roți

image003

CFMOTO CForce 1000 EPS ‘21

La polul opus, cu o motorizare mult mai puternică și performanțe mult mai mari, se regăsește CFMOTO CForce 1000 EPS ’21. Cu toate acestea, modelul continuă să se încadreze într-un buget accesibil. De această dată, vehiculul este capabil să dezvolte până la 85 de cai putere, grație motorului cu 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, cu o capacitate de 960.6 cc. Cutia de viteze este automată de înaltă performanță, suspensiile off-road moderne, cu braț dublu de tip A, iar frânele hidraulice și servodirecția EPS asigură un control optim asupra vehiculului. Modelul are un aspect unic, masiv, care induce agresivitate și putere și poate fi nuanțat la alegerea ta în portocaliu, albastru, camuflaj sau gri.

Cum poți conduce aceste autovehicule

Cele două vehicule pot fi conduse prin deținerea unui carnet de categoria B. Modelele au omologare T3, înmatriculabilă la primărie, însă pot fi achiziționate și în varianta Euro5, înmatriculabilă la poliție. Asigură-te că ești bine echipat, pentru a te afla într-o poziție cât mai sigură. Condu prudent și nu uita să te bucuri de împrejurimi.

Vezi si:  Vânzările de BMW au scăzut

Fii pregătit de distracție și dă-te împreună cu prietenii tăi cu propriul tău ATV.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *