Companie specializata in servicii de transport moloz Bucuresti-Ilfov

8. De postat pe capitalul.ro

8. De postat pe capitalul.roTransportul molozului este intotdeauna o etapa foarte delicata a lucrarilor de demolare sau de constructii. Fara un tomberon sau un camion adecvat, transportul molozului la groapa de gunoi poate dura zile! De aceea, ar trebui sa contactati o companie de transport moloz. Noi va oferim toate detaliile despre tot procesul si costul de transport moloz, ca parte a lucrarilor de demolare.

Deseurile din constructii si demolari reprezinta deseurile rezultate din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, putand include: materiale rezultate din constructii si demolari cladiri – ciment, caramizi, tigle, ceramica, roci, ipsos, plastic, metal, fonta, lemn, sticla, resturi de tamplarie, cabluri, solutii de lacuit/ vopsit/ izolante, materiale de constructii cu termen de valabilitate expirat, etc.

Importanta transportului molozului

Toate lucrarile de demolare sau terasamente genereaza foarte des o masa mare de moloz: pietre, pamant, deseuri, caramizi etc.

Astfel, este foarte important sa va ganditi la costul de transport moloz inainte de a lansa chiar demolarea sau lucrarea de amenajare a teritoriului.

In acest sens, este recomandat sa va informati din timp cu privire la o companie de indepartare a molozului. Acesta din urma are un tomberon, precum si o macara, pentru a facilita indepartarea si transportul molozului la cel mai apropiat depozit de deseuri.

Fara serviciile profesionale ale unei companii specializate, devine un cosmar sa va evacuati deseurile din cladire si va poate lua tot timpul si toata energia de care aveti nevoie pentru finalizarea lucrarii!

Compania noastra este specializata in golirea locuintelor din Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6) si imprejurimi. Angajand serviciile noastre, va vom ajuta sa scapati de tot ce este inutil, eliberand astfel spatiu pentru a gazdui mai multe lucruri importante si utile.

Serviciile noastre va pun la dispozitile echipa si utilajele necesare transportarii molozului din locuinte, apartamente, sedii de firme din Bucuresti si Ilfov, dar si a birourilor, spatiilor comerciale si depozitelor industriale avand grija de indepartarea si mutarea tuturor resturilor rezultate din constructii si demolari.

Pentru oferte detaliate dar si informatii suplimentare, ne puteti contacta atat telefonic, cat si la adresa noastra de mail, accesand site-ul nostru transport-moloz-nisip-pamant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *