Crypto-Twitter este de parere ca pretul Ethereum urmeaza sa ajunga din nou la pretul de 1000$

Chiar daca pretul Ethereum in ultima perioada a anului a avut ceva de suferit, comunitatea crypto-Twitter este cat se poate de optimista. Un sondaj efectuat si postat de catre analistul Nik Patel, la care au raspuns peste 5400 de persoane a scos la iveala faptul ca 54% din cripto-entuziasti sunt de parere ca ETH urmeaza sa depaseasca din nou valoarea de 1000$.

O evolutie destul de negativa. Inca din luna ianuarie a anului 2018, Ethereum nu a dus-o foarte bine. Dupa disparitia fenomenului ICO, a doua criptomoneda ca market cap de pe piata criptomonedelor, aceasta a dat dovada de o evolutie destul de neperformanta. Daca la mijlocul lunii ianuarie 2018 ETH valora aproximativ 1400$, in ianuarie 2019, ajunsese la doar 140$.

Pe parcursul acestui an, pretul Ethereum a avut putin de suferit, a fluctuat intre 150 si 300$, in prezent se mentine cu greutate peste pragul de 200$. Datorita dominatiei Bitcoin, care a crescut semnificativ, lucrurile s-au complicat putin. In prezent, ETH dispune de o cota de piata de mai putin de 8%. Ca o comparatie, in perioada sa de glorie, Etehereum reprezenta in jur de 20% din piata cripto.

Vezi si:  Hackerii din Coreea de Nord, campioni la furtul de cripto monede

Aceasta performanta slaba dovedita de Ethereum provine, in aparenta, din lipsa ofertelor initiale de monede (ICO) care au fost emise prin intermediul platformei. Acesta a reprezentat principalul catalizator pentru achizitionarea de ETH intr-o perioada in care proiectele revolutionare erau din ce in ce mai multe, ca ciupercile dupa ploaie se inmulteau.

In ciuda acestor lucruri, numerosii sustinatori Ethereum sunt optimisti. Sondajul de pe Twitter atesta faptul ca sustinatorii Ethereum si-au pastrat optimismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *