Cum poti avea mai multe like-uri pe Instagram?

Vrei sa ai mai multe like-uri pe Instagram, dar nu stii ce sa faci? Din fericire, exista cateva trucuri la care sa apelezi. Deci daca vrei sa fii cea mai populara si sa te bucuri de o ploaie de inimioare iata ce trebuie sa faci.

Poseaza mai multe selfie-uri. Un selfie cu tine are mai multe sanse, cu 38% mai mult, conform studiilor, sa aiba mai multe like-uri. Trebuie deci sa iti faci cele mai frumoase selfie-uri si sa le postezi.

Fa poze afara. Oamenii reactioneaza mai bine la luminozitate si la culori pe conturile lor de Instagram. Deci o poza facuta la exterior are mai multe sanse sa fie apreciata. Poti sa capturezi cea mai buna lumina, in functie de perioada din zi.

Foloseste filtre originale. Daca vrei sa te bucuri de mai multe like-uri, atunci trebuie sa te folosesti de cat mai multe filtre originale. Fetele care au mii de urmaritori si tot atatea like-uri, folosesc si filtre care provin din alte aplicatii. Unele se folosesc chiar si de Photoshop pentru pozele lor inainte de a le posta pe Instagram. Dar, trebuie sa ai grija sa nu pierzi latura naturala a pozelor.

Vezi si:  Retele sociale: o jumatate de miliard de noi utilizatori in 2020

Interactioneaza cu comunitatea. Pentru a avea cat mai multe like-uri, trebuie sa ai cat mai multi urmaritori. Si pentru asta, trebuie sa iti construiesti o adevarata comunitate, vorbind, interactionand mereu cu ea. Poti sa propui sondaje, poti sa pui intrebari in postari sau sa raspunzi mereu la comentarii.

Posteaza la ora potrivita. Ei bine, da, atunci cand vrei sa obtii un maximum de likes, nu orice ora este potrivita. Cea mai potrivita, conform studiilor, este intre 18 si 19:30 in timpul saptamanii si la ora 11 in week-end.

Nu folosi prea multe hashtaguri. Numarul maxim acceptat este de sapte. Alege deci asa cum trebuie hashtagurile pe care vrei sa le folosesti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *