Cum poti pune pe pauza notificarile Instagram

In urma cu cateva saptamani, consultantul Matt Navara partaja aceasta descoperire facuta de pe contul sau de Twitter impreuna cu urmaritorii sai. Se pare ca reteaua sociala a decis sa integreze aceasta functie de punere pe pauza a notificarilor push deoarece, dupa ultima actualizare, optiunea este acum disponibila.

Aceasta functie de punere pe pauza a notificarilor push ar trebui sa fie extrem de bine primita de catre majoritatea utilizatorilor de Instagram care sunt adesea deranjati de notificarile provenite din Insta story.

Pentru a activa modul pauza este extrem de simplu trebuie doar sa mergi la Setarile din contul de Instagram, sa dai click apoi pe Notificari dupa care ar trebui sa iti apara ceva de genul pune totul pe pauza. Poti alege timpul activarii optiunii, intre 15 minute si 8 ore. Odata validat acest mod pauza, nu vei mai fi deranjat de notificarile repetate provenite de la aceasta retea sociala timp de pana la 8 ore. Singurul lucru pe care il regretam aici este ca optiunea « pana la reactivare » nu este disponibila. Aceasta din urma va aparea in curand cu siguranta. De notat este faptul ca, in timpul modului pauza notificarile nu dispar, le veti regasi odata reintorsi pe platforma.

Vezi si:  Social media- instrumente puternice pentru un marketing eficient pe retelele sociale

Cu acest mod, Instagram reuseste sa dovedeasca inca o data, daca mai era nevoie de acest lucru, ca este interesat de nevoile si parerile comunitatii sale, pe primul loc fiind experienta de care are parte utilizatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *