Cum poţi realiza cele mai chic ţinute casual?

Pantofi cu siret

Pantofi cu siretŢinutele casual sunt preferate de majoritatea tinerilor, în special de persoanele care încearcă noile trending-uri de pe social media. În ceea ce priveşte realizarea celei mai potrivite ţinute casual, atât pentru mediul online, cât şi pentru a o purta zi de zi, vei avea nevoie doar de câteva piese, printre care se numără: un costum croit perfect şi o pereche de încălţăminte de înaltă calitate.

Chiar dacă poate părea un element inutil, fiind deseori ignorat de majoritatea persoanelor, pantofii joacă un rol important în crearea celei mai bune ţinute. Astfel, pe lângă cele mai bune piese vestimentare, din punct de vedere calitativ, va trebui să alegi şi o încălțăminte pe măsură. În cazul ţinutelor casual, va trebui să achiziţionezi o pereche de pantofi cu siret dama. Acest produs se va potrivi atât cu costumele de tip smoking, cât şi cu alte piese confecţionate din materiale mult mai subţiri.

Dacă acest tip de ţinută ţi se pare extrem de dificil de realizat, în acest articol îţi vom prezenta câţiva paşi pe care ar trebui să îi urmezi, astfel încât să poţi crea cel mai bun look. Cu siguranţă o mare parte dintre piese le ai deja în garderobă.

Vezi si:  Tehnica de numărat cărțile la Blackjack

Pantofii

Încălţămintea este reprezentativă pentru ţinutele casual. De cele mai multe ori aceasta are un design simplu, dar elegant, iar anumite persoane aleg produsele clasice sau cu şiret. Indiferent de ce alegere ai făcut în ceea ce priveşte design-ul şi aspectul încălţărilor, trebuie să ştii că aceştia se potrivesc cu absolut orice styling casual.  Aşadar, investeşte în pantofi dama, dacă acesta este stilul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Totuşi, nu uita anumite aspecte cheie, precum:

  • Încălţămintea trebuie să se potrivească perfect cu mărimea piciorului tău.
  • Culorile trebuie să corespundă cu nuanţele celorlalte piese vestimentare.

Hainele

După ce ai ales încălţămintea în jurul căreia să construieşti întreaga ţinută, gândeşte-te la ce tipuri de haine îţi plac şi modul în care le poţi asorta cu pantofii. Poţi alege între costume bărbăteşti supradimensionate, costume feminine din smoking sau alte piese care pot arăta impecabil asociate, precum: pantaloni supradimensionaţi, topuri sau tricouri din materiale preţioase şi jachete subţiri.

Vezi si:  Tatuajele – un nou trend în rândul tinerilor

De altfel, poţi adăuga şi body-uri croite fin, care imită perfect dantela sau broderia.

Accesorizarea

Pentru a da un plus de strălucire ţinutei tale, trebuie să acorzi atenţie sporită accesoriilor. Aşadar, poţi alege un mix dintre mai multe produse, pentru a adăuga un touch personal ţinutei. Totuşi, în cazul în care nu ştii ce fel de accesorii să foloseşti, îţi vom oferi câteva sugestii:

  • Bijuterii: încearcă să alegi bijuterii fine, colorate într-o singură nuanţă, precum auriu, argintiu sau roz metalic. Poţi alcătui un design unic folosind bijuterii simple sau cu pietre preţioase.
  • Genţi: dacă încerci o estetică vintage poţi alege genţile de diferite dimensiuni, care imită pielea naturală. Totuşi, dacă vrei să actualizezi ţinuta, poţi achiziţiona o geantă de dimensiuni minuscule, care are doar scop decorativ.
  • Extra: În funcţie de preferinţele tale, poţi adăuga pălării de diferite dimensiuni, mânuşi sau ghiozdane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *