Cum sa creezi un QR Code in 30 de secunde gratuit

Vrei sa creezi un cod QR gratuit pentru a-l redirectiona spre site-ul tau, contul de Instagram, retelele sociale sau pe o pagina web? Iata 3 unelte gratuite si simple pentru a genera un cod QR in mai putin de 30 de secunde.

Crearea unui cod QR este extrm de simpla, trebuie doar sa folosesti una din uneltele de mai jos si sa urmezi cativa pasi simpli.

UNITAG

Unitag este unul din cele mai bune generatoare de coduri QR gratuit, online. Poti personaliza o multime de aspecte precum culoarea de fond, culoarea codului QR. Poti, in egala masura, sa alegi sa integrezi un logo codului QR.

QR Code Generator

QR Code Generator este o alta unealta online pentru a genera un cod QR care iti permite sa creezi de unul singur codul QR, in doar cateva clickuri. Acest lucru dureaza literalmente 10 secunde daca vrei doar sa redirectionezi persoane spre un URL simplu, fara sa personalizezi codul alb negru de baza.

QR Code Monkey

QR Code Monkey este un alt generator care iti permite sa creezi un cod QR gratuit online. Ofera posibilitatea de a inregistra codul generat in format PNG, SVG, PDF sau EFS, in functie de nevoile si dorintele tale si, ofera, in egala masura, accesul la un selector de dimensiuni pentru ca tu sa poti alege marimea codului pe care apoi il vei putea inregistra pe computerul tau.

La fel ca celelalte unelte prezentate, acesta din urma este extrem de usor de folosit, poate fi folosit cu usurinta de oricine.

Bineinteles, exista si alte generatoare gratuite insa, cu ajutorul acestor trei generatoare online, ar trebui, in mod normal, sa reusesti sa generezi un cod QR personalizat intr-un timp scurt. Tu ai folosit vreuna din cele trei solutii prezentate de noi? Care ti s-a parut cea mai buna? Sau ai alte recomandari de programe pentru a genera un cod QR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *