Cum să decorezi interiorul camerei de închiriat pentru un aspect scump?

drafts articole - 3

drafts articole - 3Închirierea unei locuințe sau a unei camere este o modalitate foarte bună prin care se poate asigura un venit constant. Însă, pentru ca venitul să fie substanțial, este nevoie ca spațiul ce urmează a fi dat spre închiriere să fie amenajat cu bun gust, să fie primitor și elegant. În acest fel, va fi atractiv pentru potențialii chiriași, iar rata de închiriere va crește considerabil.

Specialiștii în design interior au câteva recomandări care pot fi puse în practică de toți cei care doresc să ofere spre închiriere un spațiu. Pornind de la premisa că modul de amenajare al spațiului influențează rata de închiriere, designerii sunt de părere că elementele de decor alese trebuie să fie de bună calitate.

Alegerea unui mobilier din material rezistent și al unor elemente decorative premium contribuie la obținerea unui aspect scump. Iar pentru a contura mai mult ideea de spațiu luxos, se poate alege un model din varietatea de tapete dormitor, care să fie în echilibru cu restul obiectelor și să completeze într-o manieră elegantă decorul.

Decorarea pereților – prim planul camerei

Vezi si:  3 decorațiuni rezistente la apă pe care le poți pune în baie

57jsqfv02jwqwxd

Decorarea pereților contribuie semnificativ la aspectul camerei. Însă, trebuie luat în considerare faptul că poate avea efect nedorit dacă se optează pentru elemente decorative nepotrivite.

Fiind disponibile pe piață o varietate de modele tapet, aplicarea unui model elegant evidențiază mai mult ideea de spațiu modern. Bineînțeles, modelul ales trebuie să fie potrivit stilului de amenajare adoptat, să fie de bună calitate și să aibă un finisaj aspectuos.

De altfel, acordă atenție nuanțelor pe care le are tapetul sau culorii pe care o aplici pe perete. Sunt potrivite culorile deschise, care oferă luminozitate camerei, sau, dimpotrivă, cele mai închise, care intră în contrast perfect cu restul obiectelor din cameră.

Bineînțeles, trebuie avut în vedere și modul în care se aplică un model din varietatea de tapete dormitor, și anume pe un singur perete, pe toți sau doar pe o porțiune bine delimitată. În principiu, orice mic detaliu contează în amenajarea unui spațiu în care se dorește accentuarea aspectului elegant, scump.

Mobila de calitate face diferența

Când vrei să obții un spațiu cu aspect scump, e important să alegi piese de mobilier de bună calitate. Calitatea, și nu cantitatea, este cea care face diferența în amenajările interioare. E important materialul din care este fabricat mobilierul, finisajul și stilul. Evită să alegi mobilier cu ornamente și orientează-te spre piese care sunt cât mai simple, cu linii elegante și finisaj deosebit.

Vezi si:  ANPC propune închiderea hotelului Intercontinental

De asemenea, evită să alegi prea multe piese de mobilier. Acestea pot încărca și dezechilibra decorul. Dacă totuși e nevoie de spațiu pentru depozitare, optează pentru piese de mobilier multifuncționale. Spre exemplu, alege un cadru de pat matrimonial care dispune de ladă pentru a spațiu pentru depozitarea lenjeriilor sau altor articole textile.

Accesorii plăcute vizual

drafts articole - 3

Aspectul de lux se obține și cu ajutorul accesoriilor care reușesc să iasă în evidență prin strălucirea pe care o oferă decorului. Poți alege o lustră cu cadran auriu și veioze cu picior metalic. În schimbul șinei clasice pentru perdele și draperii optează pentru o galerie metalică.

În plus, poți opta și pentru accesorii digitalizate, cum ar fi o lustră sau o lampă de podea cu LED. Nu doar că arată bine în decor, ci sunt și practice, un aspect pe care viitori chiriași, cu siguranță, îl vor lua în considerare.

Oricare ar fi accesoriile pe care le alegi pentru camera ce urmează să o închiriezi, asigură-te că se potrivesc în decor și că formează o ambianță plăcută împreună cu celelalte elemente. Dacă nu ești inspirat atunci când le achiziționezi, orientează-te asupra unui model din gama variată de modele tapet. Completează cu succes decorul camerei și prezintă o serie de alte avantaje.

Vezi si:  Se oprește furnizarea de căldură în București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *