Cum să joci la pariuri online pentru mai multe șanse de câștig

image001

Îți plac meciurile de fotbal, cursele de Formula 1, competițiile de MMA și alte sporturi mai noi sau mai vechi? Dacă vrei să te bucuri mai mult de acțiunea din teren, îți prezentăm în continuare cum să joci la pariuri online, pentru mai multe șanse de câștig. Deschide telefonul mobil sau tableta, intră pe laptop sau PC și dă-ți întâlnire cu norocul, în compania sporturilor preferate.

Învață regulile de pariere pentru diferite sporturi

Știi vorba aceea, la politică și la fotbal se pricepe toată lumea. Nu-i chiar așa. Fiecare sport are caracteristicile sale, de la sportul rege, pe care fiecare microbist crede că-l știe de la A la Z, până la sporturi mai nou apărute la noi în țară, precum cricket sau lacrosse. Dacă vrei să pariezi pe fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, tenis de masă, box, polo pe apă, volei și alte sporturi pe care le-ai urmărit live sau la televizor de multă vreme, asigură-te că ești la zi cu regulamentul de joc și că ai citit în detaliu condițiile de pariere de pe site-ul de betting. Pentru sporturile mai recent lansate la pariuri – baseball, fotbal american, rugby în șapte, darts, snooker, speedway – apelează la tutoriale și ponturi de pariere de la specialiști cu experiență.

Vezi si:  Ministerul Sănătății dă startul testării anti-Covid în farmacii

Stabilește limite pentru sumele pe care le joci la pariuri online

Da, este vorba despre sporturi, dar și despre jocuri de noroc. Pariurile online pe sporturile preferate sau pe sporturi noi înseamnă bani pe care-i investești în căutarea șansei și pentru bucuria câștigului. Ca să păstrezi controlul asupra bugetului de joc, stabilește de fiecare dată limite de sume și setează din start perioadele pe care le vei petrece pe site-urile de betting sau în aplicațiile mobile ale operatorilor de pariuri sportive. Astfel vei avea o evidență clară a timpului și a banilor, iar hobby-ul tău va rămâne o activitate recreativă și distractivă, fără riscul de a crea dependență. Este important să urmezi un stil de joc responsabil și să pariezi legal, doar la operatorii de betting licențiați de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Informează-te despre competițiile și jucătorii pe care pariezi

Știi regulile de joc, ai aflat condițiile de pariere și ți-ai stabilit limitele pentru un joc responsabil. Mai este ceva de făcut înainte să plasezi efectiv pariurile? Da, trebuie să te informezi în detaliu despre competițiile sportive, echipele și jucătorii pe care urmează să pariezi. Succesul stă în detalii, iar tu ai mai multe șanse de câștig la pariuri online dacă știi care sunt favoriții unui turneu, ce probleme are o echipă sau în ce formă este jucătorul de bază al selecționatei tale preferate. Ia în considerare și statisticile de joc, istoricul întâlnirilor directe, procentajul de reușită la diferite întreceri din sportul respectiv. Astfel vei aprecia corect o cotă avantajoasă și vei reuși să eviți pariurile imprudente.

Vezi si:  "Next Generation Management – de la Idee la Succes”: Oportunitate Unică pentru Antreprenorii Români în Era Digitală

Accesează promoțiile oferite de site-urile cu pariuri sportive

Joacă pe site-urile de pariuri online care îți pun la dispoziție o gamă largă de promoții pentru sport betting în condiții avantajoase. De exemplu, la Betano accesezi din browser sau direct din aplicația mobilă zeci de oferte atractive, la cele mai populare sporturi. Câștigi free bets fără rulaj, ai cote cu marjă 0%, beneficiezi de asigurare VAR (dacă ai pariat că un jucător marchează și golul a fost anulat la VAR, ești în continuare câștigător). Alegi ce-ți place dintre promoțiile de tip Avans și Avantaj și beneficiezi de streaming live, ca să urmărești în direct meciurile și să pariezi instant, fără să pierzi nicio fază.

Ia în considerare sfaturile prezentate și joacă responsabil la pariuri online pe sporturile preferate, pentru mai multe șanse de câștig!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *