Cumpărați o mașină de ocazie? Nu vă lăsați păcălit, solicitați un raport VIN cu istoricul ei

piataautocumasini-vin-info
piataautocumasini-vin-infoPiața auto de mașini rulate a scăzut foarte puțin comparativ cu 2019. Cele câteva sute de mii de autovehicule vândute în primele 9 luni ale acestui an arată că există apetit pentru mașini de ocazie. Vă sfătuim să verificați cu atenție actele lor, o puteți face singuri comandând un raport VIN generat pe baza seriei de șasiu.

Piața auto cu mașini second hand este efervescentă indiferent de anotimp. În România, în primele nouă luni ale anului 2019 au fost înmatriculate 329231 unităţi la mâna a doua, cu 5,1% mai puţine decât în anul anterior. Mașinile pe benzină domină și se situază la 71% din totalul vânzărilor.

Prin urmare, chiar și iarna este plină de oportunități pentru șoferi. Dacă ați decis să cumpărați o mașină de ocazie, nu vă lăsați păcălit de vânzători care vă ascund informații importante. Solicitați un raport VIN cu istoricul ei, comandându-l pe verificareavin.ro.

Aveți nevoie de seria unică de caroserie pe care o puteți obține relativ simplu fie din anunțul de vânzare, fie cerând-o proprietarului actual. Aceasta se află ștanțată pe peretele motorului, pe pragul ușii sau la baza parbrizului. Apoi, o dată ce o aveți, o introduceți pe site-ul indicat anterior și în câteva minute se va genera un document complex cu numeroase informații despre istoricul autovehiculului.

Vezi si:  Tesla recheamă în service 55.000 de vehicule

Veți afla imediat dacă mașina a avut accidente și ce tip de daună a suferit. O mașină cu avarii serioase va fi mai șubredă și veți dori să evitați cumpărarea ei. Raportul VIN vă informează cu privire la reviziile vehiculului și la eventualele reparații.

Puteți afla fișa completă a dotărilor, kilometrii reali, țările în care a mai circulat.

De asemenea, veți dori să cunoașteți pentru ce a mai fost folosită mașină. Una care a circulat ca taxi sau transport de marfă/ curierat ar putea avea o uzură mai avansată și s-ar putea defecta destul de repede.

Sunt actele 100% în regulă? Este furat autoturismul? Raportul VIN cercetează baze de date ale poliției și va detecta dacă sunt astfel de situații. Desigur, este foarte puțin probabil să fie vândută o mașină furată, dar este mai bine să verificați singuri acest lucru.

Comandați un raport VIN și cumpărați avizat viitoarea mașină de ocazie! Protejați-vă investiția pe care urmează să o faceți.

Vezi si:  Fiat Chrysler investește 2 miliarde de euro în Polonia

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *