Dacia a livrat deja primele 1.000 de modele Spring în România

Primele 1.000 de vehicule Dacia Spring au fost deja livrate în România, la mai puţin de o lună de la demararea vânzărilor, a anunţat constructorul auto de la Mioveni, într-un comunicat.

Conform companiei, aproape o treime dintre vehiculele livrate au ajuns în posesia unor clienţi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. De asemenea, volume semnificative au fost înregistrate în judeţele Timiş, Iaşi, Cluj şi Braşov.

Majoritatea covârşitoare a clienţilor (95%) au dorit să dispună şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, oferit opţional. Dacia Spring este echipat în serie cu un cablu mode 3 (7KW AC) pentru wallbox.

În ceea ce priveşte culoarea preferată, albastru se află în top, cu o pondere de 40% din totalul vehiculelor livrate în luna octombrie.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh care asigură o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Modelul beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, şase airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Garanţia oferită este de trei ani sau 100.000 km pentru vehicul, respectiv de opt ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Reprezentanţii constructorului precizează că livrările vor continua în mod susţinut către toţi clienţii care au lansat deja o comandă fermă.

La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase peste 30.000 de comenzi la nivel european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *