Dacia Spring: un SUV electric la un pret imbatabil

Dacia va deschide comenzile pentru modelul sau Spring 100% electric in cateva zile. Si pretul risca sa ii socheze pe unii!

Prezentata in mod oficial in urma cu cateva saptamani, Dacia Spring isi pregateste sosirea in saloanele auto. Va amintim ca este vorba despre primul model 100% electric semnat de Dacia, care ia forma unui SUV compact. Pentru grupul Renault lucrurile sunt cat se poate de simple: este cea mai ieftina masina electrica de pe piata europeana.

SUV-ul Dacia Spring incepand cu 16 990 euro

Si, pentru a face “mobilitatea electrica accesibila unui numar mai mare de persoane”, Dacia va da lovitura cu un model Spring care va fi propus la un pret incepand cu 16 900 de euro, cu finisaje Confort. Un tarif extrem de agresiv deci, pe placul celor care isi doresc de mai multa vreme o masina electrica insa nu si-au permis-o.

Cealalta veste buna este ca, odata eco-bonusul dedus, pretul masinii Dacia Spring scade la 12 403 euro. Cei care isi doresc sa profite de echipamente mai moderne vor putea opta entru versiunea Confort Plus care ofera in special Pack Techno cu un ecran Media Nav 7, Pack Orange si finisaje metalizate. Versiunea Confort Plus este propusa la pretul de 18 490 de euro, adica 13 498 euro, odata eco-bonusul dedus.
Evident, la un astfel de pret trebuie sa ne asteptam si la unele concesii, incepand cu autonomia deoarece Dacia Spring indica o autonomie de 305 km in oras. Masina va fi propusa pentru precomanda incepand cu sambata 20 martie 2021 si primele livrari vor avea loc in aceasta toamna.

Vezi si:  Volkswagen ar urma să concedieze 30.000 de angajați

In 2022, Dacia va comercializa o versiune Cargo pentru modelul sau Spring, adica o masina utilitara, fara bancheta in partea din spate pentru a oferi un volum de incarcare de 1100 litri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *