De ce sa nu cumperi like-uri pe Facebook

Tocmai ai lansat o pagina de Facebook si intentionezi sa cumperi like-uri si fani ? Pagina ta de Facebook este mai veche insa stagneaza in ceea ce priveste numarul de abonati si te gandesti ca o astfel de achizitie ar putea reprezenta o pista interesanta de studiat ?

Iata de ce cumpararea de like-uri pe Facebook nu este o idee atat de buna

Dificultati pe viitor in a angaja adevaratii abonati

Achzitionand like-uri pe Facebook, procentul de angajament va scadea in mod natural deoarece acesti noi abonati vor fi total inactivi in ceea ce priveste postarile de pe pagina ta.

Investitii publicitare viitoare mai putin pertinente si eficiente

Daca vrei sa cresti numarul de vizualizari al postarilor tale folosind optiunile puse la dispozitie de Facebook care permit tintirea internautilor care au dat like la pagina ta, cei care intra in mod obisnuit pe pagina ta si prietenii acestora sau cei similari internautilor care au dat like paginii, in timp ce majoritatea urmaritorilor au fost cumparati sau nu sunt calificati, investitiile de acest gen nu sunt deloc eficiente.

Vezi si:  Xiaomi prezinta Mi 10 Lite 5G, un smartphone 5G ultra complet la un pret de 400 de euro

In acest caz, o parte mai mult sau mai putin importanta din bugetul tau publicitar va fi atunci delapidat in incercarea de a atinge conturi care nu au niciun interes business pentru tine.

Conturile false nu sunt eterne si sunt eliminate in mod regulat de Facebook. Atunci cand cumperi like-uri pe Facebook, in majoritatea din cazuri, platformele specializate propun achizitionarea de like-uri datorita unor retele internationale de conturi false. Or, Facebook suprima in mod regulat cateva mii de conturi false. In 2019 spre exemplu, in doar 9 luni, Facebook a eliminat numai putin de 5,4 miliarde de conturi.

Un risc pentru imaginea marcii. Marcile care apeleaza la acest tip de achizitii de like-uri risca sa isi strice reputatia din cauza conturilor false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *