De la Bitcoin la Litecoin: viitorul cryptomonezilor dupa parerea lui Alan Austin

Litecoin a implinit frumoasa varsta de 11 ani. In ziua de azi, prioritatile echipei se invart in jurul viziunii prezentate de directorul general al Fundatiei Litecoin, Alan Austin: propunerea unei criptosfere, o modalitate de plata descentralizata adecvata.

Setea de justitie financiara a lui Alan Austin

Chi va piano va sano. Litecoin si-a respectat in totalitate filozofia conform parerii exprimate de Alan Austin. Obiectivul actual al proiectului este acela “de a se contrui lent” pentru a se evita implozia proiectului. Masina de calatorit in timp ne duce pana in anii 1990-2000. Directorul a fost surprins la acea vreme de tehnologiile invechite folosite de Bank of America si Fannie Mae, pe vremea in care lucrau in companii specializate in tehnologie. Criza financiara din 2008 nu a facut decat sa accelereze ruptura dintre Alan Austin si sistemul financiar traditional.

Vezi si:  Fondatorul Twitter si rapperul Jay Z se implica in dezvoltarea bitcoin

Alan Austin si Litecoin: un blockchain pentru platirea cumparaturilor zilnice

Dupa parerea lui Alan Austin, echipa de dezvoltare Litecoin se concentreaza in ziua de azi pe parteneriate comerciale si sensibilizarea cardului de debit Litecoin Card.

Litecoin viseaza sa devina un blockchain de referinta pentru plati. Directorul general al Fondation Litecoin estimeaza ca platile in stablecoins sunt, in realitate, o forma de reglementare care foloseste o versiune digitala a monezii fiduciare. In aceasta optica de a deveni o modalitate de plata descentralizata de prim plan, Litecoin a lansat un nou strat de confidentialitate. Interviul oferit de Alan Austin ne permite sa cunoastem mai bine viitorul Litecoin, sa stim mai multe lucruri despre proritatile actuale ale proiectului. In aceasta dorinta de a oferi o veritabila modalitate de plata descentralizata, proiectul a atras nemultumirea unor persoane.

Cheltuirea Litecoins sau tinerea lor la “cald” aceasta este dilema actuala a multor persoane dar si investitori deopotriva. Viitorul va decide ce se va intampla cu aceste criptomonede.

Vezi si:  Care sunt criptomonedele pe care trebuie sa le urmaresti in anul 2019?

Sursa: https://journalducoin.com/actualites/avenir-litecoin-alan-austin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *