Descopera avantajele nebanuite ale unui VPN

Un VPN precum NordVPN nu are drept unica misiune securitatea datelor tale pe Internet. Acest serviciu ofera numeroase posibilitati, nebanuite chiar pentru unii. Un VPN te poate ajuta chiar sa faci economii pretioase sau sa ai acces la servicii care sunt in mod normal blocate din punct de vedere geografic.

Folosirea unui VPN este recomandata din motive multiple. Cel mai evident motiv se refera la protectia datelor pe Internet. Informatiile personale ale utilizatorului nu sunt lasate sa circule intre servere, un tunel criptat le protejeaza. In acest fel, chiar daca o persoana rau intentionata reuseste sa le intercepteze, acestea raman neutilizabile. Insa, utilitatea unui VPN nu se limiteaza la acest lucru, doar la securitate, se poate dovedi a fi extrem de eficient in dejucarea sistemelor de IP tracking si a altor Cookies. In spatele acestor doua anglicisme se ascunde o situatie prin care ai trecut deja cu siguranta, cresterea artificiala a preturilor in functie de site-urile accesate. Aceasta practica, nu tocmai loiala, este extrem de raspandita incepand cu anul 2000. Poate fi, spre exemplu, folosita de site-uri de e-commerce sau de site-urile de turism.

Vezi si:  Tehnica de numărat cărțile la Blackjack

Poti avea acces la promotii care sunt rezervate altor tari de obicei cu ajutorul unui VPN. Unele platforme de distribuire de continut online practica restrictii geografice pentru a restrange accesul la actualizari sau chiar la unele continuturi. Ne gandim in special la serviciile SVoD sau la editorii de jocuri video care propun adesea lansari comerciale si promotii in functie de regiuni. Cu un VPN aceste practici nu pun nicio problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *