Ecoterra: descopera aceasta criptomoneda noua

Ecoterra (ECOTERRA) este un nou proiect care initiaza miscarea Recycle-to-Earn (R2E). Ideea este de a crea un ecosistem de reciclare in care utilizatorii isi aduc inapoi sticlele si recipientele goale dupa utilizare. Ei le plaseaza in chioscuri si buzunaresc jetoane pentru actiunea lor. Recipientele sunt apoi vandute companiilor de reciclare. Sau catre companii care cauta materii prime reciclate.

Proiectul Ecoterra a debutat la sfarsitul lunii martie. Ecoterra anuntase crearea startup-ului sau in luna februarie. Desi aplicatia urmeaza sa fie lansata in trimestrul al patrulea, primele parteneriate au fost deja semnate.

Ecoterra, prima aplicatie de tip Recycle-to-Earn

Cu ajutorul aplicatiei Ecoterra, puteti acum sa va legati eforturile de reciclare de recompense in criptomonede. Este suficient sa scanati codul de bare al unui obiect reciclabil, cum ar fi o sticla de plastic sau o cutie de aluminiu. Apoi, asteptati potrivirea instantanee cu baza de date Ecoterra.

Aplicatia indica apoi cea mai apropiata statie de reciclare (masina RVM). Puteti lasa containerele si primi o chitanta tiparita. Facand o fotografie a chitantei prin intermediul aplicatiei, veti primi jetoane $ECOTERRA sau $USDT pe adresa dumneavoastra Ethereum. Este un mod simplu si eficient de a ajuta mediul inconjurator.

Containere reciclate vandute catre actori din domeniul reciclarii si din industrie

Odata ce containerele sunt reciclate, Ecoterra intentioneaza sa le vanda actorilor din domeniul reciclarii si industriei. Intr-adevar, compania dezvolta o piata de reciclare. Aceasta permite companiilor sa solicite noi livrari de materiale reciclate. In plus, reciclatorii vor raspunde la aceste cereri cu materiale care indeplinesc criteriile specificate.

Astfel, materialele colectate prin intermediul aplicatiei Recycle-to-Earn vor fi revandute. Acestea vor fi revandute partenerilor angajati in protectia mediului si in economia circulara. Acest lucru va fi cu siguranta atractiv pentru marcile de textile. Acestea incearca sa isi reduca consumul de materiale virgine, care sunt adesea costisitoare din punct de vedere ecologic. Tokenul $ECOTERRA este piatra de temelie a acestei initiative: schimburile vor fi denominate sistematic in jetoane $ECOTERRA.

Performante bune ale ICO in doar doua saptamani

Pre-vanzarea Ecoterra a inceput cu obiectivul de a strange pana la 6,7 milioane de dolari. Proiectul a inregistrat vanzarea a 1 miliard de jetoane $ECOTERRA. Cu toate acestea, echipa a stabilit, de asemenea, o tinta de 2 milioane de dolari ca soft cap. Acest lucru va permite ca strangerea de fonduri sa se opreasca odata ce 30% din jetoane au fost vandute.

ICO a strans peste 700.000 de dolari in doua saptamani. Mai mult, inainte de inceperea pre-vanzarii, CEO-ul Mihai Ciutureanu a anuntat ca primele terminale Ecoterra vor fi instalate in supermarketurile Delhaize (compania este numarul 1 in Belgia si are 3.500 de magazine in 30 de tari).

ICO a primit un impuls dupa ce s-a anuntat ca sticlele Vittel si San Pellegrino si dozele Heineken si Dr. Pepper vor fi adaugate la containerele reciclabile.

Sursa: https://www.cointribune.com/ecoterra-decouvrez-cette-nouvelle-crypto/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *