Elon Musk l-a depasit pe Obama in popularitate pe platforma Twitter

Excentricul om de afaceri Elon Musk a devenit personalitatea cu cei mai multi urmatori pe reteaua Twitter, unde el este actionar majoritar si director general.

Pana acum, recordul era detinut de fostul presedinte Barack Obama, primul presedinte de culoare din istoria Statelor Unite.

Actionarul majoritar si directorul general al Twitter, Elon Musk, are 133,08 milioane de urmatori, in timp ce fostul presedinte al SUA, Barack Obama are 133,04 milioane de urmatori.

Elon Musk a castigat in decurs de un an 50 de milioane de admiratori, mai exact dupa ce si-a anuntat intentioa de a cumpara compania Twitter.  Potrivit unor surse de presa americane, Musk ar fi cerut inginerilor de la Twitter sa aplice metode pentru ca mesajele sale sa fie favorizate pe platforma. Aceleasi surse afirma ca au fost modificate filtrele de recomandare si au extins mecanic difuzarea postarilor lui Elon Musk.

Musk, omul zilelor noastre, Obama e istorie

Unii specialisti spun ca Elon Musk e un personaj atragator, un personaj care intriga marele public si este admirat si urat, deopotriva. In timp ce Obama, desi inca trage multe sfori in politica si in administratia Joe Biden, e considerat de generatia tanara ca fiind deja istorie. Un alt motiv ar fi faptul ca Elon Musk posteaza des, are mesaje haioase, unele care starnesc controverse. In timp ce Obama are postari banale, intr-un ritm de doar doua-trei ori pe saptamana, iar mesajele sale oricum nu par scrise de el, ci de cineva din staff.

M.Vasiliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *