Ether stabileste un nou record istoric

Recordurile nu mai reprezinta monopolul Bitcoin. Ether stabileste la randul sau un all-time-high de aproximativ 1440 de dolari. Astfel, reuseste sa isi depaseasca precedentul nivel istoric, din ianuarie 2018.

De mai multe saptamani, Bitcoin si-a obisnuit observatorii de pe piata cu stabilirea unor recorduri dupa recorduri. Cu toate acestea, si Ether urmeaza o traiectorie destul de puternica, ascendenta. Drept urmare, depasirea Bitcoin este doar o chestiune de timp.

Incepand cu marti, 19 ianuarie acest lucru se concretizeaza pe zi ce trece. Conform indexului de preturi oferit de CoinDesk, cel mai inalt nivel atins pana in prezent de ETH este de 1439,33 dolari. Este cu putin mai mult decat precedentul record stabilit in ianuarie 2018 (1432 de dolari).

O crestere de 91% pentru Ether in 2021

Din 2018, pretul Ether a crescut semnificativ. Aceasta crestere a fost intrerupta saptamana trecuta. Caderea Bitcoin a avut efecte negative si asupra Ether. Insa, Ether a inceput sa isi revina si acum afiseaza un progres mai mare decat Bitcoin la inceput de an 2021, aproximativ 91% spre deosebire de 27% pentru regina critpomonedelor, Bitcoin. Messari subliniaza de altfel ca de la introducerea sa in 2015, ETH a avut un profit de 100%.

Vezi si:  Fondatorul Twitter si rapperul Jay Z se implica in dezvoltarea bitcoin

Vitalik Buterin a facut avere in universul crypto

Sunt persoane care au reusit sa faca o adevarata avere din crypto. Si, principala explicatie consta in faptul ca au ales Bitcoin. Or, dupa cum amintea si Buterin, in 2013, este posibil sa faci o avere din criptomonede. In urma cu sapte ani, inainte ca Ethereum sa fie lansata pe piata, Vitalik Buterin a declarat ca avea doar cateva mii de dolari valoare neta. Si-a vandut jumatate din monezile Bitcoin pentru a se asigura de faptul ca nu va fi ruinat in cazul in care Bitcoin va scadea la valoarea zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *