Evoluția tehnologiei poate influența succesul profesioniștilor din domeniul beauty

castigatimp

castigatimpÎn domeniul înfrumusețării fiecare minut contează, iar succesul profesioniștilor depinde atât de cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor, cât și de managerierea corectă și eficientă a timpului. Orice întârziere determină schimbări în program astfel încât profesionistul își va desfășura activitatea pe grabă, riscând să nu ofere performanța promisă.

De obicei, deși încearcă să termine totul la timp, următoarea programare tot este decalată, iar clientul sau clienta va considera acest aspect drept lipsă de profesionalism. În acest fel, comportamentul iresponsabil al clienților încetinește considerabil atingerea succesului de către specialistul de beauty.

Neprezentarea clienților la programare este de asemenea un aspect ce dăunează succesului deoarece timpul acela reprezintă o pierdere financiară, iar fără bani, profesionistul nu poate investi în munca sa, aspect ce va fi ulterior sesizat de clienți.

Aplicațiile de management al programărilor reprezintă unul dintre rezultatele evoluției tehnologiei și de asemenea, acel instrument ce le oferă specialiștilor din domeniul beauty oportunitatea de a atinge succesul profesional. MERO este prima aplicație de acest tip din România din a cărei comunitate fac parte, în prezent, peste 1.200 de profesioniști din domeniul beauty.

Vezi si:  Scad livrările de telefoane inteligente

Câștigi timp ca să te poți concentra pe clienții tăi

Aplicația este foarte ușor de utilizat, tot ce trebuie să faci este să te înscri pe platformă, completezi programul tău cu datele și orele disponibile, iar de restul de ocupă MERO. Toți cei interesați de serviciile tale se pot programa acum online, pe aplicație, la orice oră din zi și din noapte, fără a fi nevoie să te contacteze personal. Tu poți vizualiza fiecare programare cu doar câteva click-uri și astfel să oferi tot timpul tău fiecărui client în parte.

Printre beneficiile oferite de utilizarea unei aplicații de management al programărilor, se numără și rata scăzută a întârzierilor precum și un număr mult mai mic de neprezentări. MERO trimite mesaje pe telefon și notificări prin intermediul aplicației, cu toate informațiile legate de programare astfel încât să li se reamintească din timp clienților ora și data la care trebuie să ajungă la salon. De asemenea, deoarece uneori există situații neprevăzute în care clienții nu pot onora programarea, aceștia au posibilitatea de a se reprograma astfel încât profesionistului să i se elibereze programul în aplicație respectivul interval orar, iar clientul să nu își piardă programarea.

Vezi si:  Google concediază 12.000 de angajați

Devino şi tu membru al comunităţii de profesionişti de pe MERO şi pregătește-te de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *