Facebook anunta o serie de schimbari majore

Aspectul si functionarea Facebook vor suferi modificari radicale. Reteaua va beneficia de un design mai putin incarcat, cu mai putin albastru, va fi mai rapida. Acestea sunt cele mai recente prpmisiuni ale fondatorului, Mark Zuckerberg. In plus, news-feed-ul de la Facebook nu va avea atat de mare importanta ca pana acum. Se va pune mai mare accent pe comunicarea privata. Un canal de cumparaturi se adauga tuturor acestor schimbari.

Viitorul va fi unul privat conform fondatorului Zuckerberg. De aceea, Facebook va oferi posibilitatea miliardelor de utilizatori sa poarte cele mai intime conversatii fara sa le fie teama ca guvernul sau hackerii pot vedea ce discuta.

S-a construit o noua aplicatie pentru desktop, pentru video si pentru conversatiile in scris. Aceasta varianta poarta pentru moment numele de FB5. Grupurile de conversatii se vor afla in centrul acestei experiente. In plus, site-ul oficial Facebook se va reface de la zero, se va reproiecta pentru a fi mult mai rapid si mai simplu.

Vezi si:  Zece zboruri spre destinații din Grecia

Aceste schimbari vin dupa un 2018 mai degraba dificil, in care cea mai cunoscuta retea de socializare a avut parte de numeroase critici cu privire la modul dezastruos in care a gestionat datele persoanele ale celor peste 2 miliarde de utilizatori ai sai.

Grupurile de discutii reprezinta cel mai important element al acesti noi versiuni de Facebook. Pictograma care faciliteaza accesul la grupuri urmeaza sa fie plasata in centrul barii de butoane pentru a fi accesata cu mai mare usurinta dar si pentru a se incuraja folosirea grupurilor de discutii mai des. Conform celor d la Facebook, peste 400 de milioane de utilizatori ai acestei retele de socilizare fac parte din cel putin un grup de discutii, pe un topic pe care ei il considera important. Acest update a fost deja lansat pe Android si iOS, zilele urmatoare fiind disponibil pentur toti utilizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *