Folii pentru solarii de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi: Perita, folia nr. 1 in cautari, acum la oferta

Stiai ca folia profesionala Perita 200 microni are o durata de viata ce poate ajunge si pana la 8 ani? Acest produs aflat la mare cautare pe piata se afla acum la oferta. Daca erai in cautare de folie solarii la un pret avantajos, acum e momentul sa te bucuri de cel mai mic pret pentru calitate garantata. Pe langa rezistenta in timp, aceasta folie multiaditivata vine la pachet cu proprietati si functii deosebite, care iti vor usura munca. Culturile tale se vor dezvolta armonios si vor avea parte de protectie sporita in orice sezon. Iata!

 

Toate avantajele unei folii profesionale, bifate cu succes de folia Perita

O folie de acoperire pentru sere si solarii trebuie sa indeplineasca anumite criterii specifice, care ii asigura calitatea garantata. Pentru a face fata cu brio la toate conditiile meteo din Romania, aditivii speciali sunt o conditie obligatorie pentru foliile profesionale. Din seria foliilor multiaditivate face parte Perita, care:

  • rezista cu brio la razele soarelui
Vezi si:  Vrei sa-ti cumperi o tigara electronica? Iata ce trebuie sa stii despre aceste produse!

Pe o durata de timp cel putin egala cu garantia, folia profesionala Perita rezista cu razele puternice ale soarelui. Acest lucru se datoreaza aditivilor UV, care stabilizeaza din acest punct de vedere materialul. Foliile care au acest aditiv se bucura de o rezistenta sporita si de o durata de viata mult extinsa. Merita!

  • asigura efectul termic necesar pentru plante

Pierderile de caldura acumulata in timpul zilei pot fi stopate prin alegerea inspirata a foliei de acoperire pentru sere sau solarii. Foliile profesionale pot impiedica sau chiar bloca pierderile de caldura. Efectul termic este un beneficiu asigurat de aditivii IR pe care ii integreaza aceste produse. Perita are acest aditiv!

  • rezista la incarcaturile de zapada, la ger si la caldura

Aditivii EVA (etil-vinil-acetat) asigura rezistenta mecanica si gradul ridicat de elasticitate al foliilor de tip profesional. Ei bine, datorita acestui efect pozitiv, folia Perita va rezista cu brio la dilatarile de caldura, la contractarea din timpul gerului, dar si la incarcaturi de zapada, grindina si alte fenomene meteo.

  • ofera plantelor lumina din toate directiile
Vezi si:  Ce facem cu molozul dupa constructii?

Difuzia luminii este posibila cu ajutorul foliilor profesionale, care schimba directia razelor la intrarea in sera sau in solar, in scopul de a contribui la evolutia plantelor. In aceste conditii, te vei bucura de recolte bogate, eforturile tale vor fi valorificate, iar munca iti va fi diminuata. Inca un atuu al foliei Perita!

  • are functii speciale, precum anti-picurare sau anti-ceata

Perita nu este o simpla folie multiaditivata. Ea integreaza si numeroase alte functii speciale, suplimentare celor datorate aditivilor. In aceasta categorie intra functiile anti-ceata, anti-praf, anti-picurare. Vei evita condensul si te vei bucura de toate proprietatile unei folii profesionale durabile, cu o eficienta garantata.

 

Inclusiv toate tipurile de folie de mulcire sunt la oferta

Daca nu ai comandat pana acum produse de acest tip, este timpul sa o faci! Este momentul potrivit cu atat mai mult cu cat, in aceasta perioada, preturile mici se tin lant!

Acest magazin online este unul cu totul si cu totul special. Dedicat in totalitate agriculturii si gradinaritului, vei gasi aici orice tip de folie de mulcire la pret redus, dar si utilaje, accesorii, echipamente si alte tipuri de produse la oferta. Magazinul este lansat de legumicultori cu experienta, care sprijina comunitatea prin calitate si oferte!

Vezi si:  Ce este adenomul de prostată și cum afectează sănătatea bărbaților?

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *