Fondatorul Dogecoin isi bate joc de recentele previziuni de crestere a Bitcoin si Ether

Cele mai recente previziuni ale Standard Chartered Bank pentru Bitcoin si Ether sunt departe de a fi realiste, potrivit lui Billy Markus.

Recentul pret record stabilit de Bitcoin  a fost insotit de o serie de previziuni extrem de optimiste pentru cripto si pentru restul pietei. In special, Standard Chartered Bank a intrat in actiune, sugerand ca BTC ar putea valora sase cifre in acest an. Fondatorul Dogecoin, Billy Markus a iesit la rampa pentru a respinge in mod ironic aceasta predictie.

Predictiile Standard Chartered Bank privind Bitcoin

Bitcoin si Ether in crestere de la inceputul anului au atins amandoua niveluri nemaiintalnite de doi ani. Stimulata de aprobarea ETF-urilor Bitcoin cash in SUA, criptomoneda lider de piata a profitat de ocazie pentru a stabili un nou ATH de peste 73.000 de dolari.

Aceasta descoperire a determinat o serie de analisti ai pietei financiare sa faca previziuni nebanuite cu privire la evolutia viitoare a Bitcoin si Ether. Standard Chartered Bank a fost deosebit de deschisa. A afirmat ca BTC ar putea ajunge la 150.000 de dolari pana la sfarsitul anului si la 250.000 de dolari anul viitor.

Vezi si:  Elon Musk afirma ca a investit personal in bitcoin, ethereum si dogecoin

Banca si-a bazat aceasta concluzie pe o analiza a dinamicii dintre Bitcoin si aur, precum si pe impactul ETF-urilor Bitcoin spot. Cu toate acestea, Billy Markus considera ca astfel de previziuni sunt exagerate si nu a omis sa faca cunoscut acest lucru in felul sau.

Billy Markus ii indeamna pe sustinatorii Bitcoin si Ether sa fie mai cumpatati

Fondatorul Dogecoin a intrat astazi pe Twitter pentru a comenta un articol. In acest articol sunt prezentate previziunile Standard Chartered Bank cu privire la Ether. In articol se afirma ca Altcoin-ul se va tranzactiona la 14.000 de dolari anul viitor, ca urmare a descoperirii Bitcoin-ului.

Ca raspuns, Billy Markus a facut un anunt indraznet. Asta pentru a arata cat de ridicola este aceasta predictie. El a spus ca anul viitor ar putea incepe sa se intalneasca cu Sydney Sweeney, celebra actrita renumita pentru rolul din serialul Euphoria.

Billy Markus a vrut sa demonstreze ca predictiile Standard Chartered Bank au la fel de putine sanse de a se adeveri ca si uniunea sa cu celebra actrita. Asa ca i-a indemnat pe sustinatorii Bitcoin si Ether sa fie mai cumpatati in predictiile lor.

Vezi si:  Bitcoin se revigoreaza – un scenariu luat in calcul de specialisti

Ridiculizand cu sarcasm previziunile recente ale Standard Chartered Bank, Billy Markus incearca sa calmeze ardoarea sustinatorilor cripto. Apelul sau la prudenta ilustreaza, de asemenea, importanta unei abordari prudente si realiste atunci cand se evalueaza preturile Bitcoin si Ether.

 

Sursa: https://fr.cointelegraph.com/news/dogecoin-founder-mocks-recent-bullish-predictions-on-bitcoin-and-ether

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *