Fondatorul Gokhstein Media declara ca $DOGE explodeaza

Duminica, 22 ianuarie 2023, antreprenorul David Gokhshtei, fondatorul si presedintele Gokhshtein Media, institutie media axata pe criptomonede, a vorbit despre evolutia pretului Dogecoin ($DOGE).

Populara criptomoneda Dogecoin ($DOGE), bazata pe meme-uri, a fost lansata initial la 6 decembrie 2013, ca o „moneda Internet distractiva si usor de utilizat”. Aceasta a fost creata de Billy Markus si Jackson Palmer. Dogecoin este „o moneda digitala descentralizata, peer-to-peer”, care are ca mascota un Shiba Inu (o rasa de caini japonezi), „Doge”.

De atunci, popularitatea sa a crescut considerabil, mai ales in ultimii doi ani, in special datorita sprijinului miliardarilor Elon Musk si Mark Cuban (proprietarul majoritar al echipei profesioniste de baschet Dallas Mavericks, precum si unul dintre „rechinii” din popularul reality show „Shark Tank”), pana la punctul in care este in prezent a 9-a cea mai valoroasa criptomoneda, cu o capitalizare de piata de peste 12,22 miliarde de dolari. De fapt, in 2019, Musk a declarat ca $DOGE ar putea fi criptomoneda sa preferata.

Vezi si:  Noi recorduri pentru Bitcoin (BTC) si Ethereum (ETH) cu o zi inainte de cotatia Coinbase

Conform datelor TradingView, in jurul orei 16:10 UTC din 22 ianuarie 2023, pretul $DOGE a crescut de la 0,0864 $ la 0,0935 $, o crestere de 8,21% (fata de USD) in aproximativ 70 de minute.

Pe 20 noiembrie 2022, Alex Valaitis, fondatorul firmei de consultanta Web3 W3T, si-a impartasit gandurile despre Dogecoin ($DOGE).
Dupa ce si-a finalizat cercetarile asupra Dogecoin, Valaitis a accesat Twitter pentru a rezuma principalele sale constatari, dintre care am evidentiat cateva dintre ele mai jos.

Cele mai promitatoare cazuri de utilizare pentru Dogecoin par a fi o solutie de plata construita pe platformele si afacerile existente, cum ar fi comerciantii cu amanuntul / platformele sociale masive. Cu alte cuvinte, @Dogecoin pare sa doreasca sa completeze afacerile existente (vs. sa le inlocuiasca).

Cred ca Dogecoin este una dintre cele mai prost intelese lanturi de blocuri din domeniul criptografic. Ar fi fost usor pentru mine sa resping Dogecoin si sa aleg sa nu-l cercetez niciodata, insa ma bucur ca mi-am facut timp sa o analizez.

Vezi si:  Care este efectul iernii cripto asupra companiilor blockchain?

Sursa: https://www.coinnews.fr/le-fondateur-de-gokhshtein-media-declare-que-doge-explose/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *