Gandeste-te inainte sa cumperi un Samsung Galaxy S10

Numeroase persoane sunt fani ai noilor smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus si Galaxy S10 E. Dar poate ar merita sa mai asteptam pana ce apare Galaxy Note 10. Iata doar cateva motive pentru care ar merita sa mai astepti.

Samsung a facut rabat in ceea ce priveste performanta modelului Galaxy S10, ceea ce este greu de inghitit. Fiecare model Galaxy S10 vine cu memorie UFS 2.1, desi Samsung a anuntat valabilitatea comerciala a memoriei UFS 3.0, care este de doua ori mai rapida si mai eficient.

Samsung a anuntat deja ca Galaxy Fold o sa beneficieze de UFS 3.0 si de acum inainte toate telefoanele Samsung o sa apara cu memorie UFS 3.0. Dar modelele Galaxy S10 nu au primit noua memorie, ceea este un minus daca tinem cont de faptul ca ca telefoanele au aparut cu tehnologii de ultima generatie.

Modelele Galaxy S10 au aparut cu probleme de securitate. Functia de autentificare faciala poate fi pacalita cu usurinta. Pot fi deblocate si cu o poza sau video, sau chiar de oricine care seamana cu utilizatorul a carei fata este setata.

Vezi si:  Italia interzice locurile de bagaje în avioane

Samsung lucreaza la rezolvarea problemei cu update-uri de software, dar pana atunci este mai bine sa folosim cititorul de amprenta Ultrasonic in-display sau sa asteptam Galaxy Note 10. Probabil nu o sa mai faca o greseala atat de mare.

Gama Galaxy S10 este la un pret foarte scump, chiar si modelul de buget. Cei care sunt pregatiti sa astepte pana la upgrade-ul telefonului, probabil o sa faca un targ bun.

Nici nu trebuie sa mai spunem ca sunt multe lucruri de placut la modelele Galaxy S10, dar nu merita sa le cumparam, inca. Asteapta ca Samsung sa repare problema cu autentificarea faciala, sa vedem daca se integreaza si in aceste modele UFS 3.0 in urmatoarele 3-6 luni. Si sa nu uitam, ce ne mai asteapta, Samsung Galaxy Note 10 vine cam peste cinci luni.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *